Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Νομίζεις ότι εστιατόριο σημαίνει τραπέζι – καρέκλα – φαγητό; Όχι βέβαια! Το star.gr σου παρουσιάζει τα πιο… ανορθόδοξα μέρη για να φας!

- Modern Toilet (Tαϊβάν)

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν, κυρίως σε ασιατικές χώρες, τα εστιατόρια όπου κάθεσαι σε… λεκάνη τουαλέτας για να φας. Must θεωρούνται κυρίως στην Ταϊβάν, όπου γίνεται ο χαμός για μια θέση.

Αν, σε γενικές γραμμές, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, στα εν λόγω μαγαζιά πώς σου έρχεται; Και αφού στις λεκάνες κάθεσαι για να φας, την ανάγκη σου την κάνεις στις καρέκλες;

- Aurum Restaurant (Σιγκαπούρη)

Αν δεν σου λέει κάτι το όνομα, στάσου να σε ενημερώσω: το νοσοκομείο!

Οι πελάτες κάθονται σε αναπηρικά καροτσάκια, αντί για μαχαιροπίρουνα τρως με χειρουργικά εργαλεία (είδες πού πάντα ήθελες να πεις «νυστέρι», «ψαλίδι», όπως βλέπεις στις ταινίες;), το τραπέζι είναι χειρουργικό και το φαγητό μπαίνει σε… ομοίωμα γυναίκας την ώρα της εγχείρησης!

Σε περίπτωση που κάτι σε πιάσει πας σε πραγματικό νοσοκομείο ή… εφημερεύει κιόλας το εστιατόριο;

- Cabbages and Condoms Restaurant ( Μπανγκόγκ)

Πηγαίνεις, τρως και όταν πληρώνεις… πάρε και το προφυλακτικό σου! Πώς σου φέρνουν γιαούρτι με μέλι ή φρούτα στις ταβέρνες; Ένα τέτοιο πράγμα!

Μεγάλη επιτυχία το restaurant, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν αστείο το να τρώνε σε ένα περιβάλλον γεμάτο με την πιο διαδεδομένη μέθοδο αντισύλληψης! Μέχρι και στα κεφάλια των σερβιτόρων έχει προφυλακτικά, ενώ οι τοίχοι είναι γεμάτοι.

Και ερωτώ: αν είμαστε δύο άνδρες στην παρέα και τα βάλουμε μισά – μισά, θα το μοιραστούμε το προφυλακτικούλι;

- The Prison Restaurant (Τοσκάνη)

Επειδή αρκετά σε ζάλισα με τους Ασιάτες, σε πάω στους γείτονες Ιταλούς όπου μπορείς να φας μαζί με τους μεγαλύτερους εγκληματίες!

Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται κοντά στην Πίζα και ακόμα πιο κοντά σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας της Τοσκάνης. Φυσικά, το περιβάλλον του εστιατορίου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνο ενός κελιού.

Αν δεν πληρώσεις και… αποδράσεις, θα ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό;

- Bed Reastaurant (Mαϊάμι)

Αν βαριέσαι που ζεις ή να σηκωθείς, έχεις το δικό σου μέρος για να φας!

Ξαπλωμένος απολαμβάνεις το φαγάκι σε αυτού του είδους τα εστιατόρια, όπου, αντί για τρα��εζοκαθίσματα, υπάρχουν… κρεβάτια.

Συγνώμη, δεν πνίγεσαι με το φαγητό;


Μην νομίζεις ότι μόνο αυτά τα «κουλά» εστιατόρια υπάρχουν…
Αν τα «πιάσω» όλα, θα διαβάζεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας!
​​​