Αν νομίζατε πως τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει ΟΛΑ στις «Real Housewives of Athens»,απατάστε! Απόδειξη; η χθεσινή επίσκεψη της Ορθούλας Παπαδάκου στο πλαστικό της χειρουργό.

Η «Real Housewife» που έχει επανειλημμένα δηλ��σει την αγάπη της στις πλαστικές επεμβάσεις, επισκέφτηκε τον γιατρό της για να κάνει μια νέα πλαστική στήθους, αφού η προηγούμενη που είχε δεν την ικανοποιεί πλέον.

Αφού λοιπόν τον ρώτησε τι θα πρέπει να προσέχει μετά την επέμβαση, του έκανε και την kinky ερώτηση: «Πόσο καιρό απέχω από sex;», «Μιάμιση βδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική» της απαντά εκείνος.

Αυτό άκουσε και η Ορθούλα και θυμήθηκε μια παλιά της σεξουαλική εμπειρία, που εκτός από τον χειρουργό της την μοιράστηκε και με όλο το Πανελλήνιο: «Ξέρεις τι είχα πάθει; την πρώτη φορά που είχα κάνει πλαστική είχαν περάσει 17 μέρες. Ο σύντροφος μου δεν κατάλαβε ότι είχα τα καινούργια μου και αρχίζει να με πιάνει. Εγώ ούρλιαζα από τον πόνο. Αυτός συνέχιζε γιατί νόμιζε ότι γούσταρα. Κάποια στιγμή του παίρνω τα χέρια και του λέω πιάσε εδώ καλύτερα. Ας΄τα ήσυχα αυτά τα καημένα! Τώρα μπήκανε».

Που του έδειξε να πιάσει; τα οπίσθια της! Κοινώς του ΄πε : «άσε το στήθος και πιάσε τον… κ**o».

Εμείς τώρα γιατί πρέπει να ξέρουμε όλες αυτές τις «ανατριχιαστκές» λεπτομέρειες δεν καταλαβαίνουμε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…