Η Γαλλίδα τραγουδίστρια ΖΑΖ με τη βραχνή φωνή , θα τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία «je veux» αποκλειστικά για τους Έλληνες θαυμαστές στις 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και στις 16 Μαΐου στην Αθήνα.

Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελευθεροτυπία» δήλωσε ενθουσιασμένη που θα έρθει στη χώρα μας «Είμαι πολύ χαρούμενη και κολακευμένη καθώς πιστεύω πως η Ελλάδα είναι μία χώρα θετική χαρούμενη και όμορφη».

Για την Ελλάδα μπορεί να έχει άποψη , για την ελληνική όμως μουσική δήλωσε πως δε γν��ρίζει απολύτως τίποτα: «Ελπίζω όταν έρθω στην Ελλάδα, να τη μάθω» επισήμανε.

Με αφορμή το « Je veux» που έκανε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα και οι στίχοι του οποίου λένε πως η τραγουδίστρια δεν θέλει πλούτη και λεφτά αλλά αγάπη, η ΖΑΖ εξέφρασε τη δική της άποψη «Πραγματικά δεν έχω τίποτα εναντίον των πολυτελών ξενοδοχείων, ούτε απεχθάνομαι τους επώνυμους οίκους μόδας, όμως πιστεύω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα».

Η γαλλίδα τραγουδίστρια μίλησε και για τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι με την Εντίθ Πιαφ « Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα όταν με συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα, η Εντίθ Πιάφ δε σημάδεψε μόνο την εποχή της αλλά μας επηρεάζει ακόμα και σήμερα» διευκρίνισε.