Απειλές κατά της ζωής της δέχεται η Σίλα Σαχίν, η όμορφη 25χρονη Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή στο τεύχος Μαΐου του γερμανικού Playboy.
Η ίδια είχε δηλώσει τότε ότι ξέρει πως οι αντιδράσεις θα είναι πολλές («η μητέρα μου είναι ακόμη θυμωμένη μαζί μου» είχε πει μεταξύ άλλων) αλλά μάλλον δε φανταζόταν το μέγεθος αλλά και τον τρόπο των αντιδράσεων, αφού έφθασε στο σημείο να δέχεται ακόμη και απειλές για τη ζωή της!

Η ισλαμική κοινότητα της Γερμανίας (και όχι μόνο) έχει εκφραστεί με άσχημο και ατιμωτικό τρόπο για την 25χρονη Τουρκάλα με τις απειλές να φθάνουν και στο σημείο της εκδίκησης αφού εκπρόσωποί της τονίζουν ότι «πρέπει να πληρώσει, ατίμωσε τον ισλαμισμό»!

Σε ανάλογο ύφος, όμως, είναι και τα μηνύματα που αφήνει πολύς κόσμος στην ιστοσελίδα της. «Είσαι πόρνη και εκδίδεσαι για χρήματα», «Έγινες μια δυτική τσ*ύλα», «Θα το πληρώσεις», «Κοίτα να προσέχεις από δω και πέρα…» είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχεται.

Παράλληλα, κάλεσαν ανοικτά για μποϊκοτάρισμα του σόου της «Good Times, Bad Times». Και σαν να μην έφθανε αυτό, εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας είπε ζωντανά στη γερμανική τηλεόραση πως θα την είχε σκοτώσει εάν ήταν κόρη του: «Θα την σκότωνα. Το εννοώ όπως το λέω. Δεν ταιριάζει η συμπεριφορά της στην κουλτούρα μας».

«Το έκανα για να απελευθερωθώ από τη σκλαβιά των νεανικών μου χρόνων»

Η ίδια, πάντως, επιμένει να στηρίζει την απόφαση της να φωτογραφηθεί γυμνή. Στο λογαριασμό της στο twitter ανήρτησε πως ουσιαστικά το έκανε για να ελευθερωθεί από τη «σκλαβιά των νεανικών της χρόνων»: «Για χρόνια επέτρεπα στον εαυτό να μου να ζει υπό το καθεστώς διάφορων κοινωνικών περιορισμών. Η φωτογράφηση στο Playboy ήταν μια πράξη απελευθέρωσης. Αυτό που θέλω να πω με αυτές τις φωτογραφίες είναι “κορίτσια, δε χρειάζεται να ζούμε σύμφωνα με τους κανόνες που μας έχουν επιβάλλει άλλοι».