Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε η Τζο Τόγκου. Η τηλεοπτική νοικοκυρά βίωσε τον τρόμο, όταν πριν λίγες μέρες στις 3:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι της στο Πανόραμα Βούλας.

«Το σκυλί μου άρχισε να γαβγίζει δυνατά. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν μπει στον κήπο. Ο γιος μου ο Μάριος κοιμόταν στον κάτω όροφο. Αμέσως κατέβηκαν να δω τι συμβαίνει. Οι άγνωστοι είχαν μπει στον κήπο και παρ΄όλο που είδαν ότι άναψαν όλα τα φώτα στο σπίτι, αντί να σηκωθούν να φύγουν, προπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα», εξομολογείται η ίδια στην «Espresso» με παγωμένο ακόμα το αίμα.

«Είχα πάθει κυριολεκτικά σοκ!» λέει η Τζο Τόγκου, που φοβήθηκε περισσότερο για το παιδί της «το οποίο ξύπνησε με τον θόρυβο». Για να το καθησυχάσει, του είπε ψέματα ότι «το σκυλί γάβγιζε επειδή είδε μια γάτα να τρέχει μες τον κήπο».

Αμέσως έτρεξε στο σαλόνι να πάρει την αστυνομία, αλλά εκείνη την ώρα οι δράστες της πέταξαν ένα αντικείμενο στην τζαμαρία. Τελικά, «πήγα σε άλλο σημείο του σπιτιού και τηλεφώνησα στην αστυνομία, που ήρθε σχεδόν αμέσως. Οι άγνωστοι όμως είχαν ήδη φύγει».

Η Τζο που θυμάται ακόμα αυτό που της συνέβη και ανατριχιάζει εξομολογείται ότι «φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου. Δεν υπήρχε ένας άντρας μέσα στο σπίτι για να μας προστατέψει».

Από τότε «έχω αλλάξει τον συναγερμό και έχω βάλει άλλα μέτρα ασφαλείας. Και κάθε βράδυ περνάνε οι άνθρωποι από την εταιρία security και ελέγχουν το σπίτι».

Μάλιστα, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει κάποιοι να έχουν ενοχληθεί από την παρουσία της στο reality...