Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά έρχεται ο Ματέο Παντζόπουλος όχι μόνο με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και με τα τρία της παιδιά. Ο Αγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια έχουν συμπαθήσει πολύ το νέο αγαπημένο της μαμάς και τον θεωρούν φίλο τους.

Στην Πύλο όπου έκαναν όλοι μαζί Πάσχα, ο σύντροφος της παρουσιάστριας μαγνήτισε τα βλέμματα των γύρω αφού ασχολιόταν και έπαιζε συνέχεια με τα παι��ιά της: «έκαναν μαζί νεροτσουλήθρα ,τους έλεγε αστεία και τα αγκάλιαζε με τρυφερότητα» αναφέρουν μάρτυρες στο περιοδικό People και συνεχίζουν «και τα παιδιά με τη σειρά τους όμως ένιωθαν οικεία με τον Ματέο αφού συχνά τον αγκάλιαζαν».

Η Ελένη και ο Ματέο έμεναν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία διέθετε και ιδιωτική πισίνα. Βέβαια στο ζευγάρι συνέβη και κάτι απρόσμενο, αφού η παρουσιάστρια «έπεσε» πάνω στην πρώην φίλη της, Τζένη Μπαλατσινού και στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αν και η ατμόσφαιρα αρχικά ήταν ηλεκτρισμένη, τα δύο ζευγάρια αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές όμως δεν έκαναν καθόλου παρέα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των διακοπών. Βλέπετε οι δραστηριότητες του ενός ζευγαριού από το άλλο διέφεραν…