Ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του τεως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η σύζυγος του Μαρί Σαντάλ μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το βασιλικό γάμο που θα γίνει αύριο. « Ο γάμος του Ουίλιαμ και της Κέιτ δε θα ξεπεράσει σε αριθμό καλεσμένων το γάμο το δικό μου. Μπορεί να έχουν φωνάξει αρκετό κόσμο από τη Μέση Ανατολή. Όμως οι Ευρωπαίοι που θα πάνε στο γάμο τους δε θα ξεπεράσουν τους Ευρωπαίους που ήρθαν στο δικό μας» είπε με χιούμο�� ο Παύλος.

Σήμερα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα παραυρεθούν στη δεξίωση που θα κάνει η βασίλισσα Ελισσάβετ για τους ξένους καλεσμένους του γάμου.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ θα κάνουν αύριο τη δική τους δεξίωση για να σχολιάσουν τα όσα θα συμβούν στο γάμο « Όποιος δε θέλει να ακολουθήσει το ζευγάρι, μπορεί να έρθει στο δικό μας σπίτι. Θα συγκεντρωθούμε μετά το γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ για να τους σχολιάσουμε» επεσήμανε ο πρωτότοκος γιος του τέως.

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.