Σε πεντάστερο ξενοδοχείο θα περάσει το τελευταίο της βράδυ ως «κοινή θνητή» η Kate Middleton.Πρόκειται για την βασιλική σουίτα του "Goring Hotel", στο οποίο θα μεταβεί απόψε η νύφη.Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει; 5.000 λίρες τη βραδιά!

Η υπερπολυτελής σουίτα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου και θα διανυκτερεύσει μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της.

Ήδη τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει το ξενοδοχείο, η διοίκηση του οποίου ανακαίνισε πρόσφατα τα δωμάτια του, ξοδεύοντας το ποσό των 150.000 λιρών.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, αρκεί να σας πούμε ότι το δωμάτιο είναι γεμάτο αντίκες, χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά.Οι τοίχοι, είναι καλυμμένοι από μετάξι που κοστίζει 500 λίρες ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ σε περίοπτη θέση υπάρχει και ένα φόρεμα- αντίκα που πολλοί θεωρούν ότι είναι το πρωτότυπο αυτού που είχε φορέσει η Βασίλισσα Βικτώρια.

Τα καλύτερα, σας τα φυλάμε για το τέλος: Σε ένα από τα δυο ειδικά μπάνια της σουίτας, υπάρχει αδιάβροχη τηλεόραση για να απολαμβάνει χαλαρά το λουτρό της, ενώ ήδη στο δωμάτιο, περισσότερες από 20 ανθοδέσμες «περιμένουν» την Kate Middleton!

Δείτε το video οπως μεταδόθηκε από την εκποπή «Super Star»...