Θυμάστε το εφαρμοστό μωβ φόρεμα που φορούσε η Ελλη Κοκκίνου στην πρεμιέρα του Greek Idol; Πολύ ωραίο, πολύ «θηλυκό» αλλά και πολύ… ύποπτο για κάποιους...

Δεν το λέμε εμείς, αλλά το περιβάλλον της Ρούλας Κορομηλά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται έντονα ενοχλημένη με το χρώμα που επέλεξε η τραγουδίστρια. Αιτία; Η Ρούλα, ως γνωστόν απεχθάνεται το μωβ, καθώς το θεωρεί γρουσουζιά και δυσοίωνο χρώμα. Συνώνυμο με την κακοτυχία. Εξω από’ δώ ένα πράγμα... Εδώ και πολλά χρόνια, η Ρούλα δεν φοράει ποτέ μωβ, ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες της, δεν χαίρεται και πολύ όταν βλέπει τους συνεργάτες της να εμφανίζονται με την συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση.

Το ίδιο φαίνεται να συνέβη και στο πρώτο live του Greek Idol, όπου η Ρούλα «γούρλωσε τα μάτια της» μόλις είδε το ρούχο της Έλλης. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό mou. «Θέλω να πώ για το ρούχο που φορούσε η Ελλη στην πρεμιέρα του Greek Idol. Ξέρω ότι δεν άρεσε στην Ρούλα», είπε ο παρουσιαστής.

Τι απαντά όμως η Ελλη για το θέμα; «Αυτές είναι δεισιδαιμονίες που δεν τις πιστεύω καθόλου. Ούτε η Ρούλα πιστεύω έχει πρόβλημα. Άλλωστε, το φόρεμα που φορούσα στην πρεμιέρα του Greek Idol δεν ήταν μωβ, αλλά ματζέντα. Ούτως ή άλλως, όμως, το μωβ είναι το αγαπημένο μου χρώμα και εννοείται πως θα το ξαναφορέσω��, δήλωσε στην συνέντευξή της στο Down Town.

Oχι πως θέλουμε να το συνδυάσουμε, αλλά λίγο μετά την πληροφορία ότι η Ρούλα εκνευρίστηκε με το μωβ, η Ελλη είχε ένα-δυο ατυχίες… σας θυμίζουμε ότι αμέσως μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι τραγουδιού είχε τρακάρει… τώρα εάν το ένα συνδέεται με το άλλο, τι να σας πούμε και μείς….Θα δείξει! Για καλό και για κακό δεν το αποφεύγουμε το μωβ καλύτερα;