Πολύ… kinky boy αποδεικνύεται ο παρουσιαστής,Τόμας Πρωτόπαπας. Ο 23χρονος παρουσιαστής του Mad, παραδέχεται ότι έχει συμμετάσχει σε ομαδικό sex, αφού όπως λέει «πάντα μου άρεσαν τα ομαδικά αθλήματα. Η πρώτη μου παρ***ζα ήταν στα 17 μου με κάτι φίλους και φίλες μου».

Για τον νεαρό παρουσιαστή άλλωστε αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό: «το ομαδικό sex είναι μια υγιής και καθαρή πράξη». Εξάρτηση δεν έχει από το καθαυτό το sex, αλλά «από τους έξυπνους ανθρώπους.Καλό είναι πάντως, ν΄ απαλλαγούμε από τα ταμπού και τις ντροπές».

Αυτό που θέλει από μια γυναίκα είναι «να έχει ωραίες γάμπες και τέλεια δαχτυλάκια γιατί είμαι ποδολάγνος». Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, του αρέσει να χρησιμοποιεί «διάφορα παιχνιδάκια. Κάτω απ΄το σπίτι μου υπάρχει ένα sex shop και είμαι ο καλύτερος πελάτης».
Όταν τον φλερτάρουν άντρες αισθάνεται «πολύ κολακευμένος», αφού όπως λέει στο περιοδικό “Down Town”, «το φύλο δεν έχει καμία σημασία». Ωστόσο δεν έχει πάει ποτέ με άντρα μέχρι τώρα: «δεν μου κλειδώνει καλά σαν ιδέα. Δεν είναι στη δική μου φύση».

Στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ: «αλλά δεν υφίσταται πλέον. Στην εφηβεία έπινα αρκετά και απ΄όλα για να ξεφεύγω και να είμαι πιο εξωστρεφής, πιο άνετος. Μετά κατάλαβα ότι είχα τρελή ανασφάλεια. Ήθελα όλοι να με αποδέχονται, να περνάμε καλά και να είμαι ελεύθερος από αναστολές».

Όσο για το πως περνά και τι του αρέσει να διαβάζει στον ελεύθερο του χρόνο; «βλεπω φανατικά τις εκπομπές του Χαρδαβέλλα με όλα αυτά τα μεταφυσικά και έχω τόσες γνώσεις που θα μπορούσα να γίνω βοηθός του»

Ποιο είναι το… χόμπι του; «να πηγαίνω με την παρέα μου σε έρημα κτίρια, σε μέρη στοιχειωμένα και να φωτογραφίζουμε φαντάσματα».