Αυτό που τόσο καιρό έψαχνε απέκτησε η Jennifer Aniston, που πλέον κατοικοεδρεύει σε διαμέρισμα 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υό��κη! Μάλλον μπούχτησε στην βίλα της στο Beverly Hills η Jennifer και μετακόμισε στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.

Όπως διαβάζουμε στον ξένο Τύπο, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αγόρασε όχι ένα, αλλά δύο διαμερίσματα στον 17ο και 18ο όροφο πολυκατοικίας στο νούμερο 299 της West 12th Street, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα!

Το νέο «φτωχοκαλυβάκι» έχει έκταση 2.700 τετραγωνικών αλλά και 900 τετραγωνικά επιπλέον εξωτερικών χώρων, για να πίνει καφέ στο μπαλκονάκι της η Jennifer. Από τις 5 κρεβατοκάμαρες και τα 7 μπάνια του Beverly Hills, η ηθοποιός θα περιοριστεί πλέον στο 1 υπνοδωμάτιο και το 1 μπάνιο, αν και πλέον μπορεί να απολαμβάνει την πανοραμική θέα της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα, το διαμέρισμα έχει κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, τραπεζαρία, τέσσερις ντουλάπες και ξύλινα δάπεδα.

«Έψαχνα και έψαχνα και έψαχνα... Μεγάλωσα στην Νέα Υόρκη και μου λείπει. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να μένεις στην πόλη που θεωρείται η πόλη του καθενός. Οι δρόμοι της είναι γεμάτοι ζωή και αυτό το λατρεύω!», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός για την επικείμενη μετακόμιση.