Παράδειγμα για τη νεολαία αποτελεί ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, ανέβασε στο Τwitter του video με την εμφάνιση του στο «Πρωινό mou», όπου χορεψε, τραγούδησε και παραδέχτηκε ότι «αν ήμουνα ένας άνθρωπος που έπαιρνα ναρκωτικά τόσα χρόνια, αυτή τη στιγμή θα είχα μια γαλήνη αιώνια».

Μέχρι σήμερα, η μόνη κατάχρηση που έχε κάνει στη ζωή του είναι το τσιγάρο. «Ξεκίνησα να καπνίζω σε μια πολύ δυσάρεστη στιγμή της ζωής μου, όταν είχε γίνει κάτι πάρα πολύ άσχημο. Το έκοψα, γιατί έχω θέληση».

Ποιος έπαιξε μέχρι σήμερα σημα��τικό ρόλο ώστε να μην την “ψωνίσει” από την μεγάλη επιτυχία; «Η Δώρα παίζει σημαντικό ρόλο γιατί πέρα από το ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγαλώνουμε μαζί, βοήθησε στο να είμαι πολύ προσγειωμένος και γειωμένος, στην επιτυχία που ήρθε κάποια στιγμή απότομα. Κάποια στιγμή που πήγα να “φύγω” και να πω “εντάξει μεγάλε είσαι ο καλύτερος”, η Δώρα ήταν το αντίβαρο και μετά η ίδια η ζωή με τις δύσκολες ή ακόμα και τις τραγικές στιγμές. Τότε είναι που βλέπεις ποια είναι η πραγματική διάσταση της ζωής σου».

Καλεσμένη στην εκπομπή εκτός από τον Γιώργο Τσαλίκη ήταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρα, χόρεψε ζεϊμπέκικο όταν ο τραγουδιστής είπε το «Σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα», ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει ντούετο με τον τραγουδιστή, το «Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ».

Δειτε απόσπασμα από το video που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Twitter του...