Κάτι σαν μακριά γαϊδούρα, καβάλες, χουφτώματα και γέλια μέχρι δακρύων είχε σήμερα την ώρα της γυμναστικής ο «Καφές με την Ελένη», με την παρουσιάστρια να δίνει το δικό της ρεσιτάλ όσο προσπαθούσαν να ανεβάσουν την Κατερίνα Ζαρίφη πάνω στον personal trainer!

Ο γυμναστής θέλησε να δείξει ασκήσεις που συνδυάζουν γυμναστική και παιχνίδι, διαλέγοντας για παρτενέρ του την Κατερίνα Ζαρίφη. Καλά, δεν σκέφτηκε την διαφορά... μεγέθους; Ή μήπως ήθελε να μας δείξει πόσο δυνατός είναι;

Το μισό επιτελείο του «Καφέ» επιστρατεύθηκε για να ανέβει η Ζαρίφη πάνω στον γυμναστή, όμως, αποτέλεσμα δεν υπήρξε!

«Δεν το κάνω στον άνθρωπο, τον λυπάται η ψυχή μου», είπε η καλεσμένη - πάλαι ποτέ συνεργάτιδα της Ελένης, όμως, η παρουσιάστρια δεν σήκωνε κουβέντα και προθυμοποιήθηκε να σπρώξει! Τζίφος... Η Ζαρίφη δεν έλεγε να καβαλήσει τον γυμναστή! Εύκολο το ‘χεις;

Ανένδοτη η παρουσιάστρια, κάλεσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα για ενισχύσεις... Δώσ’ του να σπρώχνει η Ελένη από μπροστά, δωσ’ του ο Γκουντάρας από πίσω, που είχε πιάσει την Ζαρίφη από τα οπίσθια λες και χούφτωνε μπούτι από κοτόπουλο!

«Ασ’ το πλάνο ανοιγμένο, δεν ξέρεις που θα βρεθούμε», έδωσε οδηγίες στον σκηνοθέτη το Λενιώ, που είχε το νου της στο να μην δούμε (για ακόμα μία φορά) τα απόκρυφα... «Δεν το γλιτώνω το ρεζιλίκι και φοράω και φόρεμα», είπε, όσο έσπρωχνε και ξαναέσπρωχνε για να καβαλήσει τον γυμναστή η Ζαρίφη... Αποτέλεσμα; Κανένα!

Κατέβηκε η Ζαρίφη από τον άνθρωπο και ο Γκουντάρας της ζήτησε τα ρέστα! «Γιατί ρε Κατερίνα; Το ‘χουμε!», είπε για να πάρει απάντηση από την Ελένη, που είχε σκάσει στα γέλια: «τι έχουμε ρε; Το λουμπάγκο;»!

«Εσύ τι ήθελες να κάνεις ρε άνθρωπε; Να περάσει η Κατερίνα από πάνω σου;», ρώτησε η Ελένη τον personal trainer, που επέμενε να κάνει την άσκηση με την Ζαρίφη παρτενέρ! Κάπου εκ��ί έπεσε η ιδέα να αντικαταστήσει την Ζαρίφη η Ελένη, η παρουσιάστρια όμως ήταν ανένδοτη: «δεν μπορώ, φοράω φόρεμα», έλεγε και ξαναέλεγε...

Τόση λαχτάρα είχε η Ελένη να δει την άσκηση, πάντως, που δεν σταμάτησε να ψάχνει τον ιδανικό παρτενέρ...

«Δεν έχουμε καμιά μικροκαμωμένη κοπέλα εδώ μέσα;», ρώτησε η παρουσιάστρια και... την βρήκε την λύση: φώναξε τον Άρη Καβατζίκη! Κοπέλα έψαχνε, αγόρι βρήκε!

Τουλάχιστον με αυτόν την είδαμε την άσκηση και χωρίς σπρώξιμο...

Δείτε τις σπαρταριστές στιγμές της γυμναστικής!