Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν κάθε λόγο να ε��ναι ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του έμαθε πρόσφατα ότι το μωρό που περιμένει η παρουσιάστρια είναι κοριτσάκι!

Έχοντας μπει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε άκρως οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα. Παρέα με τον σύντροφο της, επισκέφτηκαν την αγαπημένη της πόλη Θεσσαλονίκη, όπου είναι και το πατρικό της.
Το ζευγάρι αναχώρησε τη Μεγάλη Τετάρτη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και επέστρεψε τη Δευτέρα του Πάσχα. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Hello», η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι πιο αγαπημέν��ι από ποτέ.

Ο Κρατερός μάλιστα είναι ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, ενώ η Κατερίνα πολύ τρυφερή μαζί του, κοιτώντας τον στα μάτια όλο λατρεία.
Όσο για την κοιλίτσα της Κατερίνας;πλέον είναι εμφανής! Έχοντας πάρει μόνο δυο κιλά, η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της. Ανανεωμένη, χαλαρή και ευδιάθετη, απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, δεν έχει νιώσει μέχρι στιγμής τα κλασικά συμπτώματα, όπως ζαλάδες και λιγούρες.

Αυτό που περιμένουν και οι δυο τώρα, είναι να αντικρίσουν και από κον��ά την κορούλα τους, την οποία σε πέντε μήνες από τώρα θα κρατάνε αγκαλιά!

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου στην Τατιάνα Στεφανίδου...