Στο Λονδίνο στρέφονται τα βλέμματα, καθώς λιγότερο από τρία 24ωρα χωρίζουν την Μεγάλη Βρετανία από το μεγαλύτερο γεγονός των τελευταίων ετών.

Στα ανάκτορα του Buckingham, οι πάντες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο του William και της Kate Middleton, ο οποίος έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Πάνω από 10.000 δημοσιογράφοι θα καλύψουν το γεγονός και περισσότεροι από 600.000 τουρίστες θα καταφθάσουν στο Λονδίνο για να δώσουν το παρόν μαζί με τουλάχιστον 4 εκατομμύρια Λονδρέζους που...τρέχουν να προλάβουν για μία θέση, κυριολεκτικά όπου να’ ναι! Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, το Λονδίνο μετρά τους περισσότερους τουρίστες των τελευταίων 12 ετών. 2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή, η οποία πλέον αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλα τα δημοσιογραφικά και καλλιτεχνικά «πηγαδάκια».

Τα νούμερα εξακολουθούν να προκαλούν έκπληξη, καθώς μέσα και έξω από το Αβαείο του Westminster, ο Δήμος αναμένεται να μαζέψει τουλάχιστον 140 τόνους σκουπιδιών.

Σε ό,τι αφορά τέλος τους καλεσμένους, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται αρχηγοί κρατών, έχει ήδη διευκρινισθεί ότι εξαιτίας του ότι ο William είναι ο δεύτερος στην σειρά της διαδοχής του Βρετανικού Θρόνου, το γεγονός αποκλείει οποιαδήποτε κρατικής φύσεως προέκταση στο γεγονός.

Το Star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και την Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.