Μπορεί το νυφικό της και το χτένισμα της για εκείνη τη μέρα να το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό η Κέιτ Μίντλετον, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την ιδιαίτερη τούρτα που έχει επιλέξει.

Η Κέιτ έδωσε εντολή στην διάσημη ζαχαροπλάστη Φιόνα Κερνς να της φτιάξει μία τεράστια τούρτα με τη «γλώσσα» των λουλουδιών. Κάθε λουλούδι που έχει επιλέξει η Κέιτ εκφράζει και ένα συναίσθημα.

Η τούρτα λοιπόν θα περιλαμβάνει τριαντάφυλλα, που συμβολίζουν την ευτυχία, βελανίδια που συμβολίζουν την υπομονή και τη δύναμη και τέλος, κρίνο που συμβολίζει την αγνότητα.

Ο πρίγκιπας από την άλλη έχει επιλέξει τούρτα σοκολατίνα, που ήταν η αγαπημένη του στα παιδικά του χρόνια. Και οι δύο τούρτες μαζί θα στοιχίσουν 55.000 ευρώ. Παράλληλα το πριγκιπικό ζεύγος θα δώσει 42.000 ευρώ για την σαμπάνια που θα ρέει άφθονη ενώ για τα λουλούδια με τα οποία θα στολισθεί κάθε μέρος της τελετής θα κοστίσουν 550.000 ευρώ.

Ανήμερα του γάμου το Star.gr θα συνδεθεί ζωντανά με τη Μ.Βρετανία και θα μεταδώσει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη γαμήλια τελετή.

Δείτε απόσπασμα από το δελτίο του Star.