Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε σε νοσοκομείο στο Παρίσι μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν από μια μόλυνση, που προήλθε από έναν σταφυλόκοκκο: «έκανε πολύ μεγάλη ζημιά γιατί ήταν πολύ επιθετικός και τελικά δημιούργησε μια θρόμβωση σε μια φλέβα, που ήτανε πολύ επικίνδυνη», δήλωσε ο παρουσιαστής στην κάμερα του Star.

Όταν οι γιατροί ανακάλυψαν μετά από μια μαγνητική ότι έχει πάθει θρόμβωση, δεν του επέτρεψαν να κουνηθεί καθόλου: «έμεινα ακίνητος γύρω στις 3 μέρες».

Δίπλα του έστω και από απόσταση ήταν από την πρώτη στιγμή η πολύ καλή του φίλη Μαρία Μπακοδήμου, που ανησυχούσε διπλά για τον αγαπημένο της φίλο καθώς εκείνος ήταν στο Παρίσι και εκείνη στην Ελλάδα, χωρίς να μπορεί να του συμπαρασταθεί. Ωστόσο όπως είπε ο ίδιος, «μιλάγαμε καθημερινά από το πρωί. Μου έστελνε μήνυμα, επικοινωνούσαμε».

Όπως είναι φυσικό, όλες αυτές τις μέρες τις νοσηλείας του, του έλειπαν τα αγαπημένα του πρόσωπα: «μου έλειπαν όλοι γιατί ήμουν εκτός. Βρισκόμουν σε άλλη χώρα και μου έλειπαν οι δικοί μου, ο αδερφός μου, οι φίλοι μου».

Πως ένιωθε αυτές τις δύσκολες ώρες; «Κουραζόμουνα. Δεν ανησυχούσα. Δεν καταλάβαινα εκείνη τη στιγμή ότι διατρέχω κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο. Ούτε είχα αγωνία. Απλά ήμουν εξουθενωμένος και κουρασμένος».

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Star, o Φώτης Σεργουλόπουλος…