«Αχ παιδιά μου, παιδιά μου, πόσο μου λείψατε..! Ανάσταση παιδιά, ένα έλεος. Έλεγα την ώρα και τη στιγμή να έρθω πίσω! Να σας πω την αλήθεια, θέλω να ευχαριστήσω όλους σας μα όλους σας, για ο, τι μήνυμα, ευχή έχετε δώσει μέχρι σήμερα. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ συγκινητικό. Μου έδωσε γκάζι τρελό».

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους συντελεστές της εκπομπής «Φώτης Μαρία live». Ο παρουσιαστής, που νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο στο Παρίσι με λοίμωξη στα νεφρά και πολύ υψηλό πυρετό, επέστρεψε ανανεωμένος και μοιράστηκε μαζί μας αυτό που του έμεινε από την περιπέτεια του!

Τι ήταν αυτό; τα παυσίπονα που έπαιρνε όλο το διάστημα! «Μετά από τόση περιπέτεια, ξέρεις τι μου έχει κάτσει; Τα νοσοκομειακά πασυσίπονα.. δεν φαντάζεσαι!» είπε στη Μαρία Μπακοδήμου.

Και συνέχισε: «Να σου πω κάτι; ήμουν στο κρεβάτι και βλέπω τα καλώδια που κάνουν μια σκιά στον τοίχο. Και που νομίζω ότι είμαι; Κάτω από πεύκο και ότι η σκιά είναι κάμπιες που πέφτουν σε ένα τοίχο απάνω.Τέτοια εντύπωση που μου έκανε».

Τέλος, δε παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Νίκο Αλιάγα, που όπως είπε ήταν δίπλα του για όσο διάστημα νοσηλεύτηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…