Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και σπουδαίες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, ο Αλέκος Συσσοβίτης βιώνει την οικονομική κρίση: Που ακυρώνει τις δουλειές, την μία πίσω από την άλλη. Έτσι δημιούργησε ο ίδιος δουλειά για τον εαυτό του. Τι φτιάχνει αυτόν τον καιρό;

«Έναν πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα μπορεί ο κόσμος να βρεθεί, να γελάσει, να ακούσει ωραίες μουσικές, να πιει ένα ποτό και οι καλλιτέχνες να μπουν μέσα, να δουλέψουν, να εκφραστούν. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και ένα θεατράκι 70 θέσεων, όπου θα μπορούμε να ανεβάζουμε τα έργα που θέλουμε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε έτοιμοι το φθινόπωρο να ανοίξουμε».

Τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο ηθοποιός κλείνει τα 47 του χρόνια. Πώς νιώθει για αυτή την φάση της ζωής του; «Στην νιότη έχεις την χαρά και την ενέργεια, αλλά σε τρώει το άγχος και η αβεβαιότητα. Τώρα, υπάρχει το βάρος του χρόνου, το νιώθεις στο σώμα σου. Από την άλλη έχω ησυχάσει μέσα μου και έχω δικλείδες ασφαλείας πια. Όταν έλθει το πρόβλημα, έχω μεγαλύτερη υπομονή. Τα 40-50 είναι πολύ καλή περίοδος».

Δεν απορρίπτει τον γάμο, ωστόσο δεν αποτελεί άμεσο στόχο του. «Και να μην παντρευτώ ποτέ, δεν νομίζω ότι θα δυστυχήσω. Δεν ανήκω σε αυτούς που αγχώνονται να κάνουν οικογένεια. Σίγουρα δεν το απορρίπτω. Το θέλω. Πιστεύω ότι θα συμβεί».

Θεωρεί ότι ο ρόλος του στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν λιγότερο σέξι από αυτόν στην «Αίθουσα του Θρόνου», όπου εμφανίστηκε πολύ πιο σεξουαλικός. Δ��ν ερωτεύεται εύκολα και φοβάται περισσότερο την μοναχική πλευρά του εαυτού του, παρά το να μην καταφέρει να κάνει οικογένεια. Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τον κερδίσει; «Δηλώνω φυσιογνωμιστής και επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το σεξ και ο έρωτας, με ενδιαφέρει επίσης η εξωτερική εμφάνιση. Αν βρ��ις μια γυναίκα που να τα συνδυάζει όλα αυτά, είσαι τυχερός». (Πηγή:Down Town)