Διαφημιστικό για εταιρία ρούχων, με πρωταγωνιστή έναν κούνελο, έκανε η Κέιτ Μος. Παρότι το σποτ είναι αρκετά αισθησιακό, το κουνέλι παραπέμπει στην πασχαλιάτικη ατμόσφαιρα, ενώ η θαυμαστές της Κέιτ Μος λένε ότι είναι το μοναδικό τοπ μοντελ με τόσο έντονη την αίσθηση του χιούμορ.

Το διαφημιστικό σποτ αφηγείται ένα όνειρο, ένα παραμυθένιο lovestory. Ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος για την Μος, καθώς το τοπ μόντελ υποδύεται τον... εαυτό του. Ω��τόσο, πρόκειται για μια πολύ πιο παιχνιδιάρικη και χιουμοριστική έκδοση της Κέιτ Μος, που προσπαθεί να σαγηνεύσει με τη γοητεία της...έναν κούνελο.

Καθόλου τυχαίο που το διαφημιστικό σποτ είναι έτοιμο για προβολή τις ημέρες του Πάσχα, που τα κουνελάκια είναι εξαιρετικά επίκαιρα.

Όσο για τον κούνελο που κάνει την καρδιά της Κέιτ Μος να χτυπάει πιο δυνατά; Κρύβει κάτω από την μάσκα του έναν εξαιρετικά γοητευτικό άνδρα - μοντέλο που είναι και εξαιρετικά καλός χορευτής.

Το διαφημιστικό γυρίστηκε σε ένα εντυπωσιακό υπερπολυτελές λοφτ, με θέα σε όλο το Λονδίνο και οι σκηνές στα παρασκήνια των γυρισμάτων δείχνουν ότι φωτογράφοι, στυλίστες και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές το διασκέδασαν πολύ.

Η πιο χαριτωμένη λεπτομέρεια, πάντως, ήταν τα δεκάδες κουνελάκια στο τέλος της διαφήμισης που δείχνουν ότι ο έρωτας της Κέιτ Μος με τον κούνελο... είχε αίσιο τέλος. Δείτε το (πασχαλινό) σποτ...