Όχι το αρνάκι, ούτε την μαγειρίτσα δεν θα έχουν προλάβει να χωνέψουν οι υποψήφιοι του Dancing στο live της Κυριακής, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη εμφάνισή τους ανήμερα του Πάσχα.

«Εγώ θα φάω εδώ. Μου είπανε άλλωστε ότι θα έχει αρνάκι», είπε ο Κώστας Μαρτάκης μπαίνοντας για πρόβα.

Από τους πρώτους που έφθασαν στην τελευταία πρόβα για το free style της Κυριακής ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη με τον χορευτή της. Η παρουσιάστρια κρατούσε μια σακούλα μέσα από την οποία προεξείχε ένα τούλι κι εκείνη αστειεύθηκε λέγοντας ότι μέσα στην τσάντα της είχε το νυ��ικό της… Οι μικροτραυματισμοί συνεχίζονται καθώς μετά το απρόοπτο που είχε με το πόδι της, τώρα το χορευτικό ζευγάρι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του Ηλία Λαδά. «Την τράβηξα απότομα σε μια ομαδική χορογραφία και τελικά κατέληξε σε πρόβλημα γιατί δεν πρόσεξα», δήλωσε ο χορευτής.

Το αρνί στο ταπεράκι του θα πάρει ο Γιώργος Γερολυμάτος για να προλάβει να βρεθεί στο live. «Θα είμαι εκτός Αθηνών, συγκεκριμένα θα είμαι στο εξοχικό μου στην Κυλλήνη, αλλά το απόγευμα θα γυρίσω» δήλωσε.

Ο Αργύρης Αγγέλου δεν θα φύγει γιατί φοβάται ότι εάν επιχειρήσει να γυρίσει το βράδυ της Κυριακής, δεν θα προλάβει. Πέρα από αυτό, όμως, το να φύγει και να ξαναγυρίσει θα είναι όπως είπε ταλαιπωρία για εκείνον.

Να δούμε μόνο εάν θα τσουγκρίσουν μόνο αυγά ή και τις… απόψεις τους με την βαθμολογία την Κυριακή το βράδυ…