«Κάποιοι θα ήθελαν πολύ να ήμουν gay!», λέει ο Δημήτρης Βλάχος, απαντώντας στην ερώτηση αν τον προσεγγίζουν ερωτικά οι άντρες. Ο παρουσιαστής του «Πλάκα κάνεις», αυτή την εποχή δεν είναι ερωτευμένος, ωστόσο περιμένει εναγωνίως το καλοκαίρι «για να ερωτευτώ και πάλι».

Ο γοητευτικός παρουσιαστής, προτιμά τις σχέσεις από τα one night stands: «μου αρέσουν πολύ οι σχέσεις, όμως αυτά δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε κατάσταση μου προκαλεί χαρά».
Όταν είναι με μια κοπέλα «φροντίζω να της δίνω το 100% του εαυτού μου. Είμαι δοτικός, τρυφερός και την προσέχω. Από την άλλη, επειδή είμαι πολύ κτητικός, απαιτώ από την κοπέλα που είναι δίπλα μου να είναι αφοσιωμένη και πιστή».

Ωστόσο εκείνος, παραδέχεται ότι έχει υπάρξει άπιστoς: «Ούτε κι αυτό το προγραμματίζεις. Απλώς προκύπτει. Όταν μια σχέση είναι στα “τελειώματα” της, υπάρχουν “παράθυρα” και είναι λογικό να εισβάλλουν άλλοι άνθρωποι».
Αν τον έχουν απατήσει δεν το έχει μάθει, αλλά είναι σίγουρος! «πιστεύω πως κάθε άντρας έχει φάει κέρατο. Προτιμώ πάντως να μην μου το πουν ποτέ, γιατί δεν ξέρω πως θ΄αντιδράσω. Και μόνο που το σκέφτομαι φτάνω στα όρια μου», λέει στο περιοδικό «People».

Όσο για το σεξ; αποκαλύπτει ότι έχει εξάρτηση αφού όπως λέει «δεν είναι κακό να σου αρέσει. Όποιος πει ότι δεν του αρέσει είναι μεγάλος ψεύτης. Το φαγητό και το σεξ είναι οι μεγαλύτερες ηδονές στη ζωή».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή "Πλάκα Κάνεις" την οποία συμπαρουσιάζει με τον Σάββα Πούμπουρα...