Ρεσιτάλ έδωσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη που άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε τις… ψυχώσεις της με το σπίτι και τη καθαριότητα!

«Έχω ένα είδος ψύχωσης. Δεν μπορώ να κοιμηθώ και να υπάρχει κάτι μέσα στην κουζίνα μου. Με ενοχλεί! Ενώ ας πούμε το δωμάτιο μου, δεν με πειράζει να είναι άνω κάτω. Έως πολύ δηλαδή. Εντάξει δεν μ΄αρέσει αλλά το αντέχω» είπε και να σου γούρλωνε και το μάτι όταν τα έλεγε!

Και αν νομίζετε ότι σταμάτησε εδώ; γελιέστε! Τα εσώψυχα της έβγαλ�� σήμερα η παρουσιάστρια: «Αλλά την κουζίνα, δεν είμαι καλά! Γι΄αυτό και όταν μαγειρεύω εγώ, ο,τι χαλάω εκείνη την ώρα το πλένω. Δεν θέλω να δω πολύ όγκο μέσα στο νιπτήρα γιατί παθαίνω πανικό. Το θέλω έτσι φροντισμένο. Είναι σαν το ψυγείο που σας έλεγα “θέλω να με κοιτάνε οι ετικέτες”;Έ, “Θέλω η κουζίνα να μου χαμογελά λαμπερή”

Aφού λοιπόν της αποκάλυψαν και οι συνεργάτες της τα ελαττώματα και τις δικές τους «εμμονές», η Ελένη συνέχισε: «Δεν μπορώ δεν μπορώ να τα βλέπω, παθαίνουν τα νεύρα μου, τα οποία δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αυτόν τον καιρό. Πως με βλέπετε; καλά;»

Τι να της πουν και οι του πάνελ; Τολμάνε; «Καλά σε βλέπουμε» της απαντάνε! «Ναι γιατί και όταν ήμουν έγκυος παλιά, εγώ έλεγα είμαι ευτυχισμένη, είμαι καταπληκτικά. Και μετά μου λέγατε όλοι “ ναι αλλά εμάς μας ρώτησες;”»

Αφού λοιπόν πήρε το «ok» ότι είναι καλά, δώστου ξανά το μάτι να γουρλώνει και να συνεχίζει: «Και άμα δω και λαχανικά και αποφάγια στο νιπτήρα; εκεί είναι! Θέλω κατευθείαν στα σκουπίδια να φεύγουν τ΄ αποφάγια».

Στο τέλος μιας και είπε όσα ήταν να πει, σου λέει “ας πάει και το παλιάμπελο”, θα πω και άλλη μια λόξα μου! «Είχα έμπνευση στο δωμάτιο μου να βάλω ντουλάπα που όταν την ανοίγεις έχει πάνω ένα λαμπάκι για να βλέπεις μέσα. Μεγάλη βλακεία. Γιατί αν η ντουλάπα δεν κλείσει τελείως έτσι όπως είναι συρόμενη και μείνει λίγο ανοιχτή, το φως ανάβει. Και καλά εγώ. Τα κλείνω όλα γιατί έχω θέματα. Όμως αν περάσει κάνας σίφουνας παιδί,η ντουλάπα στο δωμάτιο μου, είναι πάντα με τα φωτάκια ανοιχτά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Ελένη που… «δεν είναι καλά!»…