Για την «πρώτη φορά» των διασήμων και το πώς έχασαν ό,τι… πολυτιμότερο είχαν μιλούσαν στο Super Star, στα εσώψυχα του Θοδωρή Ρακιντζή κατέληξαν. Και όχι απλά στα εσώψυχα, αλλά στην αποκάλυψη του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού ότι στα 14 του, τον αποπλάνησε μια 20χρονη!

«Πείτε ό, τι θέλετε, αλλά η πρώτη μου φορά έγινε σε ηλικία 14 ετών. Ηταν με μια πανέμορφη κοπέλα, που όχι απλά δεν πίστευα ότι μπορώ να βρεθώ μαζί της, αλλά είχα την αίσθηση ότι ούτε το χέρι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μου πιάσει. Στην πορεία κατάλαβα ότι στην ουσία είχε βάλει στοίχημα με τις φίλες της για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά, έχοντας απέναντί του την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία είχε μείνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό με αυτά που άκουγε.

«Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα, που αν και είχε εκπληκτική εμφάνιση δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της. Ξαφνικά από φίλος της έγινα εραστής! Πώς έγινε; Έπαιζα μουσική σε ένα κλαμπ και όταν τελείωσα, εμφανίστηκε μπροστά μου, μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε και με πήγε στο σπίτι της. Όταν όλα τελείωσαν μετά από μιάμιση ώρα, δεν πίστευα αυτό που μου είχε συμβεί. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλάβαινα και πολλά. Για την ακρίβεια, κατάλαβα τί είχε συμβεί, πολύ καιρό μετά, όταν άρχισα να έχω κανονικές σχέσεις. Γιατί με την εν λόγω κοπέλα δεν είχα σχέση».

Απέναντί του η Χριστίνα, που δεν πίστευε ούτε στα μάτια της, ούτε στα αυτιά της, αντιμετώπισε με χιούμορ το θέμα, λέγοντας στους υπόλοιπους συνεργάτες να αφήσουν τον Ρκιντζή να βγάλει τα εσώψυχά του στον αέρα, χωρίς να αφήσει στην φαντασία καμία πτυχή της... υπόθεσης.

Βρε τι μαθαίνει κανείς από το πουθενά… Δείτε το απόσπασμα από το Super Star.