Το μότο των ενδυματολογικών προτάσεων για τους νέους 15-25 ετών φέτος είναι cheap and chic. Trendy ρούχα για αυτές τις ηλικίες χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει κανείς μια ολόκληρη περιουσία. Σημασία δεν έχει, λένε οι σχεδιαστές να δώσετε πολλά λεφτά για ρούχα, αλλά να τα συνδυάσετε σωστά. Εάν το κάνετε αυτό, κανείς δεν θα πιστεύει ότι διαθέσατε μόλις 70 ευρώ για την εμφάνισή σας!

Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τους γύρω μας, αλλά το χρήμα δεν μας περισσεύει;

Βήμα νούμερο ένα: Ανοίγουμε την ντουλάπα μας και βλέπουμε τι μας λείπει. Μην παίρνετε πράγματα που ήδη έχετε, ιδίως σε περίοδο εκπτώσεων. Είναι το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε.

Βήμα δεύτερο: Κάνουμε έρευνα αγοράς προκειμένου να κάνουμε την καλύτερη και ταυτόχρονα την πιο οικονομική επιλογή.

Βήμα τρίτο και καθοριστικό: Δεν αγοράζουμε ποτέ κάτι που δεν είναι στο νούμερό μας. Ένα λάθος που κάνουν συχνά ιδίως οι γυναίκες είναι να ψωνίζουν ρούχα σε μικρότερο νούμερο, για να το φορέσουν σε περίπτωση που αδυνατίσουν. Όχι. Αγοράζουμε πάντα αυτό που έχουμε ανάγκη, στο νούμερό μας, για να το ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μία εξαιρετικά ασφαλής επιλογή για τις γυναίκες είναι το τζιν με πουκάμισο. All time classic, πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Το πουκάμισο μπορεί κάλλιστα να φορεθεί όμως και με μια έντονη, φαρδιά ζώνη. Προτιμήστε επίσης τζιν με μακρύ μακό ιδανικό για να κρύβει τυχόν ατέλειες στις αναλογίες και δερμάτινο jacket. Κι όλα αυτά θυμίζουμε δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβά.

Για τους άνδρες:

Η πλέον ιδανική επιλογή φαίνεται πως είναι το σκισμένο τζιν με μακό και αθλητική ζακέτα, ενώ και η βερμούδα στο ύψος του γόνατου με γιλέκο και φουλάρι είναι εξαιρετική πρόταση. Δείτε τις προτάσεις που παρουσίασε το Super Star.