Με οικογενειακό γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο του L.A. γιόρτασε η εγκυμονούσα Victoria Beckham τα 37α γενέθλιά της! Αυτό που έκλεψε την παράσταση, όμως, ήταν η εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και η... ισορροπία της στα ψηλοτάκουνα με την κοιλιά τούρλα.

Η «Posh» κέρασε τον David και τα τρία παιδιά τους στο «Bouchon Bistro» στο Beverly Hills, ενώ από το γεύμα δεν έλειψαν οι γονείς της.

Η πρώην τραγουδίστρια νυν σχεδιάστρια έκρυψε την κοιλίτσα της κάτω από ένα εντυπωσιακό μωβ ντραπέ φόρεμα της ανοιξιάτικης συλλογής της, χρυσά κοσμήματα, μεγάλα κοκάλινα γυαλιά ηλίου και Christian Louboutin Daffodile γόβες με διπλή πλατφόρμα! Μα πώς στέκεται εκεί πάνω έγκυος γυναίκα;

Κουστουμαρισμένος κατέφτασε ο David, που έκανε δώρο στην καλή του μια ανθοδέσμη με κίτρινους ασφόδελους (αν δεν της πήρε και τίποτε άλλο... καταχρεώθηκε)!

Ο 35χρονος σταρ των γηπέδων ήταν αυτός που μετέφερε παιδιά και πεθερικά στο εστιατόριο με την μαύρη Rolls Royce της οικογένειας, ενώ ο μικρός Brooklyn μάλλον ανέλαβε χρέη... φωτογράφου αφού κρατούσε διαρκώς μια κάμερα στα χέρια του.

Δείτε φωτογραφίες από τα γ��νέθλια της Victoria