Μες την ευτυχία και τα χαμόγελα βγήκαν από το μαιευτήριο Όλγα Λαφαζάνη και Νίκος Οικονόμου. Κρατώντας αγκαλιά την μόλις λίγων ημερών κορούλα τους, οι δυο νέοι γονείς δε μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους που μετά από εννέα μήνες κρατούν στα χέρια τον καρπό του έρωτα τους.

«Αισθάνομαι πολλή αγωνία για το καινούργιο μας ξεκίνημα. Πολύ ανακουφισμένη που όλα πήγανε καλά, πολύ ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη», δήλωσε στην κάμερα του Star η Όλγα Λαφαζάνη που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον θα πάει σπίτι με το μωράκι της.

Μάλιστα ωσάν άλλη «χαζομαμά» αποκάλυψε ότι η κόρη μοιάζει σε εκείνη, λέγοντας χαριτολογώντας ότι «από το μαιευτήριο βγήκανε δυο Ολγάκια». Τουλάχιστον αναγνώρισε ότι η μικρούλα πήρε και κάτι από το μπαμπά της, αφού γεννήθηκε 53 πόντους, 3 κιλά και 550 γραμμάρια!

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από εννέα μήνες με πολιτικό γάμο, ωστόσο δε ξέρουν ακόμα πότε και αν θα κάνουν τη βάφτιση με το θρησκευτικό γάμο. Το μόνο που τους νοιάζει προς το παρόν όπως λέει η Όλγα Λαφαζάνη, είναι «να προσαρμοστούμε λίγο στα νέα δεδομένα και να είναι καλά το μωρό. Έχουμε καιρό μπροστά μας να τα σκεφτούμε αυτά».