Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η Αθηνά Οικονομάκου που πλέον δεν είναι η «κακιά» Ξένια, μιας και τα γυρίσματα για τη «Ζωή της Άλλης», τελείωσαν.

«Ξεκουράζομαι επιτέλους» είπε μες την ανακούφιση η νεαρή ηθοποιός, που παρ΄όλ΄αυτά νιώθει μονίμως κουρασμένη: «Τώρα μου βγαίνει όλη η κούραση, παρόλο που τρώω καλά, κο��μάμαι πολλές ώρες, ξεκουράζομαι, και δεν βγαίνω πολύ».

Το τέλος του επιτυχημένου σίριαλ δεν το αποκάλυψε, το μόνο το οποίο αρκέστηκε να πει ήταν ότι οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές αφού «μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ικανοποιήθηκα πολύ από το τέλος».

Με την χαρακτηριστική περούκα της «κακιάς» δεν έχει βγει ποτέ έξω, ωστόσο την έχει φορέσει δημόσια προκειμένου να πάει από το ένα γύρισμα στο άλλο. Μάλιστα έχει «δεθεί» τόσο πολύ μαζί της που «ζήτησα να μου την κάνουν δώρο από την παραγωγή».

Στη σχέση της με τους δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθεί να είναι επιφυλακτική, αφού όπως λέει υπήρξε ένας φωτογράφος κάποια στιγμή, που την απείλησε ότι αν δεν κάτσει να φωτογραφηθεί είτε μόνη της είτε με τον αγαπημένο της θα στραφεί όλο το «σύστημα» εναντίον της.

Όπως είναι φυσικό όλο αυτό της ήρθε λίγο απότομα και το αιτιολόγησε: «Αν δημοσίευα κάποια σχέση μου και έμενα εκεί, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Απλά επειδή ξέρω ότι τα σχόλια είναι τρομερά κακεντρεχή, με ενοχλεί η συνέχεια, οι εξελίξεις. Για έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό το επάγγελμα και δεν έχει κανένα λόγο να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση, είναι πολύ άσχημο. Είναι κρίμα».

Δείτε τι δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου στον «Καφέ με την Ελένη»…