Δύο μήνες έμειναν για το γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια έχει αρχίσει να αγχώνεται όχι για εκείνη τη μέρα, αλλά... για τις επόμενες! Εντάξει θα βάλει το νυφικό, θα ανταλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον αγαπημένο της και μετά; Πως θα αντέξει αυτή η αγάπη στο χρόνο;

Σ’ αυτό το πρόβλημα βαθιάς σημασίας που αντιμετωπίζει σκέφτηκε να ζητήσει συμβουλές από την Ευγενία Μανωλίδου που εκτός των άλλων έχει γίνει και σύμβουλος σχέσεων τις τελευταίες μ��ρες, αφού διατυμπανίζει αριστερά και δεξιά τα «μυστικά» ενός πετυχημένου γάμου.

Αυτά άκουσε η Σταματίνα και καλεσμενη στο Dancing With The Stars Daily, δεν κρατήθηκε: «πες μου Ευγενία μου, θέλω να μου δώσεις τη συμβουλή σου. Πως θα διατηρήσω το γάμο μου ζωντανό; Βλέπω εσένα και τον Άδωνη που μετά από χρόνια συνεχίζετε να είστε ερωτευμένοι και πραγματικά θέλω το μυστικό» είπε.

Μέχρι τα αυτιά έφτασε το χαμόγελο της Ευγενίας, που βιάστηκε να της απαντήσει: «ναι είμαστε πολύ ερωτευμενοι και να φανταστείς πως είμαστε 10 χρόνια μαζί».

Άλλο την ρώτησε η Σταματίνα, άλλο απάντησε η Ευγενία. Γιατί καλέ; Φοβήθηκε μη μάθουν τη συνταγή των επιτυχημένων ζευγαριών και άλλοι και την εφαρμόσουν; Να δεις θα βρίσκεται κάπου στο… «μπουμπούκος»!