«Έχω μεγάλο πρόβλημα με τα φιλιά», δηλώνει η Anne Hathaway και εκφράζει την επιθυμία της να φιλούσε όπως η AngelinaJolie! Παράλληλα, η ηθοποιός παραδέχεται πως οι ερωτικές σκηνές ήταν το πιο μεγάλο ρίσκο που πήρε μέχρι σήμερα, ενώ μιλά και για τον νέο της ρόλο ως... παπαγαλίνα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Down Town», η παρουσιάστρια των φετινών Όσκαρ δεν έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρέπει να φιλήσει κάποιον συνάδελφό της. «Θα ήθελα να φιλάω όπως η Angelina Jolie. Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία το να δίνεις έν�� παθιασμένο φιλί. Και πρέπει ναείσαι η Angelina για να φαίνεσαι ύστερα από αυτό ακόμη όμορφη. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, άλλα εγώ δεν είμαι η Angie», αναφέρει.

«Ένιωσα πολύ περίεργα. Όταν ξάπλωνα στο κρεβάτι, ήθελα να ξανασηκωθώ», αναφέρει η Anne για τις ερωτικές σκηνές με τον Jake Gyllenhall στην ταινία «Love & Other Drugs». Μάλιστα, αποκαλύπτει πως είχαν και ένα... ατύχημα, καθώς γέμισε μελανιές όταν έκαναν ερωτική σκηνή στην κουζίνα και ο συνάδελφός της την έσπρωχνε πάνω σε μία κατσαρόλα!

Μιλώντας για την συμμετοχή της animated «Rio», η 29χρονη σταρ διαπιστώνει ότι έχει πολλά κοινά με την παπαγαλίνα Jewel στην οποία δανείζει την φωνή της. Μεταξύ άλλων, είναι εντελώς ανεξάρτητη, δεν θέλει περιορισμούς στη ζωή της και είναι αρκετά ευαίσθητη, ενώ παραδέχθηκε πως δεν της αρέσει να απαντά σε ερωτήσεις που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της, όπως π.χ. για την πολιτική.

Αν και έχει καταφέρει να κλέψει καρδιές με την εμφάνισή της, η ηθοποιός μάλλον δεν συμμερίζεται την άποψη εκείνων που την θεωρούν απίστευτα σέξι. Όπως λέει, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη βλέπει «ένα συμπαθητικό κορίτσι που συνεχώς ψάχνεται κι ελπίζει να βρει ένα μικρό νόημα και αξία στις πράξεις της».

Δείτε το τρέιλερ του «Rio»