«Δεν είμαι τόσο ερωτευμένη όσο ήμουν με τον Αδωνι στην αρχή, γιατί απλά είμαι… πολύ περισσότερο απ'ό, τι παλιά!» δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου, που εμφανίστηκε κολλημένη κυριολεκτικά επάνω στον σύζυγό της!

Ο… έρως Μανωλίδου-Γεωργιάδη κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που αναζήτησαν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου στο πρόσωπο του βουλευτή του ΛΑΟΣ. «Το μυστικό είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο, να σέβεται τις επιθυμίες του και να τον εκπλήσσει σε καθημερινή βάση», απάντησε εκείνος.

Με λάγνο βλέμμα και φουλ στις τρυφερότητες και το πάθος, η Ευγενία και ο Αδωνις μίλησαν και για το «πολύπαθο» θέμα της σάτιρας του Λάκη Λαζόπουλου. Όχι πώς συνδέονται το θέμα Λαζόπουλος-Γεωργιάδης με την τρυφερότητα και το πάθος, έτσι τυχαία το αναφέρουμε. «Ο κος Λαζόπουλος γενικά δεν με ενοχλεί, ούτε η κριτική του είναι κάτι που με απασχολεί. Την περασμένη Τρίτη, όμως, έκανε μια φοβερή απρέπεια», είπε ο Αδωνις, ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε ότι σε γενικές γραμμές ο Λάκης δεν κάνει κάτι μεμπτό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν πρόκειται για πολιτική».

«Ευτυχώς βρίσκουμε τους ρυθμούς μας σιγά σιγά. Δεν με αγχώνει τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται, αλλά προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», δήλωσε η Ευγενία μιλώντας για πολύ πιο συγκεκριμένα θέματα όπως η εκπομπή της. Οσον αφορά τέλος, το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Ant1, όπως ακούγεται; Η απάντησή της ήταν άκρως διπλωματική. «Δεν σκέφτομαι τίποτα πριν τελειώσει μια εκπομπή σενάρια. Από πολύ μικρή έχω παιδιά τα οποία απαιτούν πρωινό ξύπνημα».

Δείτε τις δηλώσεις τους από το πάρτι του Τρύφωνα Σαμαρά στο οποίο παραβρέθηκαν.