Πολιτισμικό σοκ πάθαμε σήμερα το απόγευμα, καθώς στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είδαμε την Lady Gaga καστανή! Όχι, η εκκεντρική σταρ με τα εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως δεν έβαψε τα μαλλιά της - απλά η Μελίνα των Vegas το παράκανε με την αντιγραφή!

Το γνωστό συγκρότημα ήταν καλεσμένο στο «Αξίζει Να Το Ζεις», όπου εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου! Ξενυχτισμένα ήταν τα παιδιά, πο��ύ δυνατά ήταν τα φώτα στο στούντιο, θα σας γελάσουμε...

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε η Μελίνα, με χτένισμα φιόγκο από τα μαλλιά της και extensions, όπως έκανε προ ενός έτους και βάλε η Lady Gaga! Το στιλάκι της τραγουδίστριας των Vegas πάντα παραπέμπει στην διεθνούς φήμης σταρ, αυτή τη φορά όμως έγινε πιστή αντιγραφή!

«Η Lady Gaga είναι πολύ extreme. Εγώ όχι τόσο. Την θαυμάζω πολύ, αλλά εγώ είμαι η Μελίνα των Vegas», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ελληνίδα τραγουδίστρια. Με τον φιόγκο στο κεφάλι μόνο στην Μελίνα των Vegas δεν έμοιαζε, χώρια που τα γυαλιά ηλίου της ήταν κι αυτά αλά Gaga.

Αποκορύφωμα, πάντως, ήταν όταν η Μελίνα θυμήθηκε την ελληνική παράδοση και τραγούδησε «κάνω ό,τι θέλω και εσένα σε πονάει» στο στυλ της Έφης Θώδη! Ε, σε κάτι τουλάχιστον δεν «ξεπατίκωσε» την Lady…

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και την ομοιότητα Μελίνας - Gaga