«Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ…» Όχι η Ελένη δεν τραγούδησε το συγκεκριμένο άσμα το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της, αλλά είπε κάτι παρεμφερές: Ότι όταν δεν μπορεί να περιμένει για πολλή ώρα να την σερβίρουν στην ταβέρνα, πηγαίνει μόνη της στην κουζίνα, κόβει σαλάτα και ό,τι άλλο χρειάζεται και το… σερβίρει μόνη της!

Η Ελένη διάβασε την συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οποία ο παρουσιαστής δήλωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι σκοπεύει να εργαστεί ως μπαρμαν ή σερβιτόρος σε κάποιο μαγαζί. «Το γελάτε;» ρώτησε τους υπόλοιπους η Ελένη, αποκαλύπτοντας την προσωπική της εμπειρία. «Εγώ το έχω κάνει. Όταν καμιά φορά πηγαίνω σε μικρά ταβερνάκια, που είτε δεν έχουν ανοίξει ακόμη, είτε μόλις έχουν κλείσει και δεν μπορώ να περιμένω, μπαίνω μόνη μου στην κουζίνα και κόβω την σαλάτα! Μάλιστα, εάν ας πούμε η ιδιοκτήτρια ή ο ιδιοκτήτης μου πούν κάτι, λέω ότι θέλω να βοηθήσω! Γιατί να μην το κάνω; Μήπως δεν μπαίνω στην δική μου κουζίνα για να μαγειρέψω;»

Ορίστε. Η παρουσιάστρια βέβαια μας διευκρίνισε ότι τα μικρά ταβερνάκια δεν είναι τύπου Νέας Μάκρης, τύπου πρώτου σημείου στο οποίο εθεάθη για πρώτη φορά με τον Ματέο-Μάκη-Μαθιό, αλλά άλλα. «Όχι δεν είναι τύπου Νέας Μάκρης όπως ίσως να νομίζετε, είναι άλλα. Όμως, σε γενικές γραμμές το έχω κάνει πάρα πολλές φορές και έχω κάνει τον άλλο να με κοιτάζει καλά καλά. Πόσο μάλλον εάν το κάνεις σε μέρος που σε ευχαριστεί», κατέληξε.

Πάντως, πραγματικά, αυτό θα είχε ενδιαφέρον όχι μόνο να το ακούσουμε, αλλά και να το δούμε κιόλας… Γιατί καλά να είναι στο σπίτι της, αλλά στην κουζίνα της ταβέρνας, έχει όσο να το πεις ένα κάτι...