Εκείνος είναι ηθοποιός της νέας γενιάς σε σήριαλ που σκίζει. Είναι πασίγνωστος, γυμνασμένος, μην σας πώ με την απόλυτη γράμμωση δηλαδή, ενώ εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες, έχει αποδειχθεί πολύπλευρο… ταλέντο.

Ο άνθρωπος με τον οποίο κάνει… στενή, αλλά πολλή στενή παρέα είναι πανελίστας γνωστής εκπομπής, επίσης εξαιρετικά γνωστός, καθώς έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερό τετ α τετ σε εστιατόριο του Κολωνακίου, γνωστό στέκι επωνύμων και φημισμένο γ��α τους… ψαρομεζέδες του. Τα παιδιά έδειχναν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό το πάθος τους ο ένας για τον άλλο, σε σημείο να γυρίζουν όλοι και να τους κοιτάνε και μάλιστα καλά καλά. Μιλάμε για πολλά μέλια. Σε τέτοιο σημείο που κοντέψαμε να κολλήσουμε...

Μην νομίζετε βέβαια ότι πτοήθηκαν και ιδιαίτερα. Είπαμε. Τα παιδιά έχουν… «ντέρτι» ο ένας για τον άλλο και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Eντάξει παιδιά, δεν είπαμε τίποτα, ούτε να κρατηθείτε ντε και καλά και να καταπιεστείτε. Αλλά, έτσι για τους τύπους βρε αδελφέ, μήπως να ήσασταν λιγότερο… διαχυτικοί τουλάχιστον μπροστά στον κόσμο; Μπορεί και ο άλλος να κάνει παρατήρηση στο διπλανό τραπέζι όταν ξεκοκαλίζει το ψάρι και βουτάει την καραβιδόψιχα στην σάλτσα; Τς τς τς...