Η σχέση της Νίκης Κάρτσωνα και του συζύγου της Νίκου Χατζή έχει περάσει από πολλά στάδια. Και αυτό όχι μόνο είναι λίγο εως πολύ γνωστό, αλλά το παραδέχεται και η ίδια. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι γονείς της είναι χωρισμένοι, η παρουσιάστρια δηλώνει ότι εάν ποτέ καταλάβει ότι υπάρχει θέμα απιστίας, προτιμά να χωρίσει και η ίδια, παρά να το υποστεί.

«Την ημέρα του γάμου μας, του είπα: Μην με αφήσεις ποτέ. Από την άλλη, βλέποντας κάποια ζευγάρια στα οποία προσβάλλει ο έν��ς τον άλλο, συμβιώνουν και έχουν παράλληλες σχέσεις, σκέπτομαι ότι δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό ποτέ. Αγαπώ, σέβομαι και θαυμάζω τον Νίκο. Θέλω να ζήσουμε και να γεράσουμε μαζί. Αν όμως φτάσουμε στο σημείο ο ένας να βρίζει ή να παραμελεί τον άλλο, ή να έχει άλλη σχέση, προτιμώ να με χωρίσει», δηλώνει και προσθέτει: «Όχι. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Περάσαμε κρίση λίγο πριν παντρευτούμε. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος η προετοιμασία του γάμου. Όμως το ξεπεράσαμε. Στο γάμο ήμαστε καλύτερα από ποτέ. Ημαστε ήρεμοι».

Με αρκετή δόση αυτοκριτικής, δηλώνει ότι βρίσκει την εικόνα της άλλοτε συμπαθητική και άλλοτε χάλια. «Φαντάζομαι ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρούν χαζή, να πιστεύουν ότι έχω κυτταρίτιδα, ότι έχω κάνει πενήντα πλαστικές, ή ότι δεν έχω κάνει καμία, κάποιοι μπορεί να με βρίσκουν αξιόλογη και κάποιοι όχι. Δεν με ενδιαφέρει τί πιστεύουν οι άλλοι για μένα!»

Δεν κρύβει ότι έχει κάνει ψυχανάλυση, εξαιτίας των βιωμάτων της παιδικής της ηλικίας και δη του διαζυγίου των γονιών της. «Κουβαλάω πολλά πράγματα μέσα μου από μικρή. Στερήθηκα την παιδική και εφηβική μου ηλικία. Από έντεκα χρονών, ήμουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, έκανα συνεχώς προπόνηση και πήγαινα σχολείο. Ημουν στρατιωτάκι. Δεν βίωσα τα παιδι��ά μου χρόνια, στερήθηκα πάρα πολύ τους γονείς μου. Δεν μεγάλωσα φυσιολογικά. Δεν έπαιξα, δεν ερωτεύθηκα στην εφηβεία μου. Αυτά κοστίζουν στην ζωή εντός παιδιού και τα κουβαλάς μετά για χρόνια. Ανεξάρτητα από το εάν έχω μεγαλώσει σε καλό περιβάλλον, υπάρχουν βιώματα». (Πηγή: ΕΓΩ Weekly)