«Κοπάζει», όπως όλα δείχνουν, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε με την πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη παντρεύεται στην Άνδρο την Δευτέρα του Πάσχα.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει δώσει καμία λαβή για σχόλια μέσα από την εκπομπή της και μέχρι στιγμής απέφυγε διακριτικά να πει οτιδήποτε για το θέμα, σε αντίθεση με αρκετές εκπομπές και δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το εάν τελικά ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να επισημοποιεί την σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο στο αγαπημένο της νησί την επομένη του Πάσχα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο περιοδικό People, το ενδεχόμενο η Ελένη να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, συνεργάτες του περιοδικού επικοινώνησαν με δύο από τα γνωστότερα ονόματα που είχαν εμπλακεί στο θέμα «γάμος Ελένης», προκειμένου να μάθουν τί συμβαίνει τελικά.

Το περιοδικό επικοινώνησε με τον hair stylist Πάνο Καλλίτση, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα του προσωπικού site της Σεμίνας Διγενή (όπου αναρτήθηκε η είδηση του γάμου της Ελένης) θα επιμεληθεί το χτένισμα της Ελένης. «Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι δηλαδή θα είμαι εκείνος που θα χτενίσει την Ελένη στον υποτιθέμενο γάμο. Δεν γνωρίζω τίποτα», δήλωσε. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Ελένη έχει τον προσωπικό της κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος την χτενίζει σε καθημερινή βάση, ενώ επιμελείται τα μαλλιά της ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Το περιοδικό επικοινώνησε επίσης και με τον δάσκαλο yoga Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, στενό φίλο του Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος φέρεται να είναι ο κουμπάρος. «Δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω τίποτα για κανέναν γάμο», ήταν η απάντησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος επρόκειτο να σχεδιάσει το νυφικό της Ελένης, βρίσκεται στην Αμερική και όπως δήλωσε στην εκπομπή Super Star δεν είχε ιδέα για το θέμα. Όπως μάλιστα ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης, η ίδια τον εκτιμά, αλλά η εκτίμηση απέχει πολύ από το να τον επιλέξει για μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη.

Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως, μετά την συνέντευξή της στο περιοδικό Life and Style και τα σχόλια που έκανε μέσα από την εκπομπή της για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν έχει κάνει καμία νύξη για γάμο. Το μόνο στο οποίο έχει αρκεστεί να πει στους συνεργάτες της είναι: «Είμαι μια νέα γυναίκα, που δεν ενοχλώ κανέναν και φυσιολογικά έχω προσωπική ζωή. Δεν προσπαθώ να προκαλώ».