Με αφορμή την συνέντευξη της Νατάσας Καλογρίδη και την δήλωσή της ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι όχι μόνο τον έχουν φλερτάρει άνδρες, αλλά ένας από εκείνους που τον έχουν πλησιάσει, έχει προσπαθήσει να τον φιλήσει κιόλας.

«Ναι μου την έχουν πέσει άνδρες. Ο ένας με έπαιρνε τηλέφωνο. Ο άλλος επέμεινε κιόλας. Η τρίτη μου… εμπειρία ήταν με έναν βουλευτή που με είχε φλερτάρει στο παρελθόν και το έχω πει και στ�� παρελθόν αυτό. Δεν είναι δηλαδή κάτι καινούριο», δήλωσε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm το μεσημέρι της Τετάρτης (13/04) ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ένας από τους τρεις άνδρες που τον είχαν φλερτάρει στο παρελθόν τον είχε αρπάξει με την βία, προκειμένου να του αποσπάσει ένα… φιλί… «Ο ένας είχε προσπαθήσει να με φιλήσει κιόλας. Με είχε αρπάξει και με τράβαγε, ειλικρινά, για να με φιλήσει…»

Σοκ και δέος… η συμπαρουσιάστριά του Ελεάννα Τρυφίδου κατάπιε την γλώσσα της και διάβασε τα μηνύματα των τηλεθεατών προκειμένου να μπορέσει να συνέλθει από αυτά που άκουγε και να αλλάξει θέμα…

Τί έγινε παιδιά; Η μια λέει ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες. Ο άλλος ότι τον έχουν φλερτάρει άνδρες... τί άλλο θα ακούσουμε και δή από τον μέλλοντα πατέρα... Και πού είστε ακόμη…