Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και Γιώργος Σαμπάνης, είναι επτά μήνες μαζί και ο έρωτας τους όλο και φουντώνει. Η νεαρή ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδιστής, είναι αχώριστοι και ζουν την αγάπη τους στο μέγιστο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το καλοκαίρι στη Μύκονο και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέ��ης τους, ενώ μοιράζονται και πολλές στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο τους, τον οποίο «ξοδεύουν» στο σπίτι, παρέα με καλούς τους φίλους, βλέποντας DVD και μαγειρεύοντας, μιας και η Πατρίτσια είναι πολύ καλή μαγείρισσα.
Ο φωτογραφικός φακός, τους απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδο τους στο Γκάζι και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, τα «καυτά» φιλιά έδιναν και έπαιρναν. Αγκαλιές, τρυφερά ενσταντανέ και ρομαντικά στιγμιότυπα, έρρεαν άφθονα ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγαράκι που… έσταζε μέλι!

Να σημειώσουμε ότι όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων, η σχέση τους ξεκίνησε καθαρά φιλικά. Ωστόσο γρήγορα κατάλαβαν ότι τα συναισθήματα που υπήρχαν ανάμεσα τους δεν ήταν και τόσο φιλικά. Αυτός που έκανε τo πρώτο βήμα και διεκδίκησε την Πατρίτσια ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης, μιας και εκείνο το διάστημα η νεαρή ηθοποιός είχε μόλις βγει από μακροχρόνια σχέση και ήταν αρκετά διστακτική και ντροπαλή.

Tελικά υπέκυψε, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, δεν το... μετάνιωσε!

Πηγή: ΟΚ, Hello