Μόνον καλά λόγια έχει να πει ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία όμως… δεν συνεργάζεται πλέον. Γιατί σταμάτησε; «Δεν μου αρέσει καθόλου το πρωινό ξύπνημα και είχα γίνει ασυνεπής. Εφθανα πάντα καθυστερημένος, δεν αισθανόμουν καλά. Ήτ��ν μια δουλειά και όχι καφές με πυτζάμα στης Ελένης. Αγχωνόμουν στον δρόμο κι έτρεχα σαν τρελός», δήλωσε, απαντώντας στην ερώτηση γιατί διέκοψε την συνεργασία του με τον Καφέ.

Τι της είπε; «Ότι την λατρεύω αλλά δεν μπορώ. Το κατάλαβε αμέσως, ίσως μάλιστα το κατάλαβε και πριν από μένα», είπε, προσθέτοντας ότι φέτος ειδικά την βρίσκει cool, απελευθερωμένη και πολύ όμορφη.

Πώς είδε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης την απόφασή της να μιλήσει για το διαζύγιό της; «Μου άρεσε πολύ η ατάκα με τα κομματάκια που έχασε με τον Γιάννη Λάτσιο μέσα στα χρόνια. Ήταν πολύ ωραία που μίλησε. Δεν απάντησε, μίλησε. Ηταν απόφασή της να μιλήσει. Δεν πιέστηκε να το κάνει. Το τονίζω γιατί είναι διαφορετικό να πρέπει να μιλήσεις σε μια συνέντευξη, να πιέζεσαι και να σκοντάφτεις. Όταν εγώ ο Νίκος θέλω να μιλήσω, θα υπάρχει ροή, δεν θα σκοντάφτω».

Αντίθετα, αυτό που του έχει προκαλέσει εντύπωση και μάλιστα αρνητική, είναι η απόφαση του Γιάννη Λάτσιου να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars. «Μου λείπει η Γκαλένα Βελίκοβα και νομίζω ότι είναι υπερβολικός ο Γιάννης Λάτσιος φέτος. Παραχαλάρωσε! Αρχίζω να ξεχνώ ότι είναι διευθυντής προγράμματος του Ant1 και νομίζω ότι είναι απλώς κριτής, κάτι στο οποίο ανταπεξέρχεται μια χαρά! Και γιατί τελικά αυτός ο διπλός ρόλος; Γιατί ο διευθυντής να πάει σε πρόγραμμα του καναλιού του;»

Σε ό,τι αφορά την εκπο��πή της Ευγενίας Μανωλίδου, ο ηθοποιός και παρουσιαστής είναι ξεκάθαρος ως προς το τι φταίει που δεν πάει καλά: «Η ίδια η Ευγενία και το κόνσεπτ της εκπομπής. Δεν αφορά το να μάθει κάποιος πώς χορεύεται το τσα τσα τσα. Τώρα, ειδικά με την οικονομία μας, μόνο ο καρσιλαμάς ενδιαφέρει! Το τσα τσα τσα δεν ταιριάζει με την πείνα και το βαλς δεν βοηθάει με την εφορία!»

«Την συμπαθείτε;», τον ρώτησαν. «Δεν την μισώ, σας αρκεί;»

Η γνώμη του για την τηλεόραση: «Θα προτιμούσα να παίζουν ντοκυμαντέρ του National Geographic, αλλά θα ήμουν άνεργος. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς που υ��οστηρίζει πως τα πράγματα είναι ρόδινα. Το να σερβίρεις κάθε μέρα το προϊόν στον κόσμο είναι αγχωτικό».

Η γνώμη του για το πρώην έτερόν του ήμισυ Κατερίνα Ζαρίφη και το γεγονός ότι έμεινε εκτός τηλεόρασης. «Δεν είναι μόνο η Κατερίνα που έμεινε εκτός. Είναι πολύ εύκολο να μείνουμε όλοι μας σε λίγο καιρό. Δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό».

Πηγή: Hello