Μόνο στρίφωμα με στρίφωμα δεν έχουν πιαστεί ακόμα πολλοί γνωστοί σχεδιαστές που «σφάζονται» για το ποιος θα ράψει το νυφικό της Kate Middleton. Αν και η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William κρατά κλειστά τα χαρτιά της, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως έχει ήδη κλείσει όχι ένα, αλλά... τρία νυφικά!

Όπως διαβάζουμε στον ξένο Τύπο, η Kate δεν θέλει να διαρρεύσει ουδεμία λεπτομέρεια για το ρούχο που θα βάλει την μεγάλη μέρα της 29ης Απριλίου, οπότε σκέφτηκε να έχει και «πισινές». Έτσι, αν δημοσιοποιηθεί κάτι για το νυφικό της, θα ανατρέξει στα δύο... εφεδρικά, για να κάνει σε κάθε περίπτωση την έκπληξη! Μην την πείτε ψώνιο, μην την πείτε ψώνιο...

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, το νυφικό της μέλλουσας πριγκίπισσας θα ράψει ο Jasper Conran, που έχει ντύσει στο παρελθόν την κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Sarah Chatto κι άλλες επώνυμες νύφες. «Θα θυμίζει έντονα Αγγλία... Όταν ράβω ένα νυφικό, προσπαθώ να είναι το πορτρέτο της νύφης», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο σχεδιαστής, ερωτηθείς για την δημιουργία που θα έφτιαχνε αν η Kate τον επέλεγε.

Κι αν το σχέδιο του κου. Conran γίνει γνωστό; Η Kate φέρεται να έχει ήδη σκεφτεί την λύση: θα βάλει δημιουργία του Bruce Oldfield, ενός από τους αγαπημένους της πριγκίπισσας Diana, στην μπουτίκ του οποίου εθεάθησαν τον Ιανουάριο η μαμά και η αδερφή της νύφης!

Σε περίπτωση που και αυτό το νυφικό διαρρεύσει, οι φήμες θέλουν την μέλλουσα πριγκίπισσα να στρέφεται στα χεράκια της Sarah Burton και τον οίκο McQueen.

Μαζί με την φημολογία, πάντως, πέφτουν και στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι το νυφικό θα ράψει τελικά ένας εκ των Oscar de la Renta, Vivienne Westwood και Marchesa.

Όσο η 29η Απριλίου πλησιάζει, τόσο φουντώνει η φρενίτιδα των Βρετανών για το ποιός θα ράψει το νυφικό και πώς θα είναι... Καλά, δεν μπορούν να κρατηθούν 17 μερούλες οπότε και θα το δούμε όλοι; Έλα μου ντε!

Δείτε την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση των μελλονύμφων πριν τον γάμο