Ακόμα μία σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» ανέλαβε ο Σάκης Ρουβάς, βάζοντας την υπογραφή του σε μια νέα συλλεκτική συσκευασία της τσίχλας Τrident Senses! Μέρος των εσόδων από την πώληση της συγκεκριμένης τσίχλας, θα διατεθούν για τον εξοπλισμό και τις λειτουργικές ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη -Ελπίδα».

Η νέα πρωτοβουλία παρουσιάστηκε σήμερα, παρουσία της κας. Βαρδινογιάννη και του Σάκη.

«Το έχω ανάγκη, μου αρέσει να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθάω με όση δύναμη έχω ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και ειδικά παιδιά», είπε στον χαιρετισμό του ο τραγουδιστής και ευχαρίστησε την «Ελπίδα» και τους ανθρώπους της, αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Ανεκτίμητες χαρακτήρισε τέτοιου είδους προσπάθειες η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και αναφέρθηκε στην προσφορά του Συλλόγου και του πρότυπου νοσοκομείου. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμπαράστασή σας γιατί μας ενδυναμώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε», συνέχισε η πρέσβης καλής θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας».

Ευχαριστώντας τον Σάκη που περιβάλλει τα παιδιά με τρυφερότητα και αφοσίωση, η κα. Βαρδινογιάννη αποκάλυψε τι έγινε στην πρώτη του επίσκεψη στον ξενώνα της «Ελπίδας»: «μου έκανε εντύπωση όταν ήρθε και έμεινε τρεις ώρες. Δεν ήρθε ο σταρ, έδωσε την ψυχή του, έπαιξε κομπιούτερ μαζί με τα παιδιά... δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρείας «KraftFoods», Λευτέρης Χαλουκάκος, τόνισε: «εδώ και 20 χρόνια, ο Σύλλογος «Ελπίδα» έχει καταφέρει με προσπάθεια και ειλικρινή πρόσφορα να δώσει σε παιδιά και γονείς το δικαίωμα να χαμογελούν και να ελπίζουν».

Παρόντες στην επίσημη παρουσίαση ήταν, μεταξύ άλλων, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ελπίδα», η απαστράπτουσα Κάτια Ζυγούλη που συνόδευσε τον Σάκη, η Κα��ερίνα Γκαγκάκη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Τζένη Μπαλατσινού και γνωστοί δημοσιογράφοι.