Μια ωραία ατμόσφαιρα φαίνεται πως είναι στην Heaven Music, αν λάβουμε υπόψη μας τα σχόλια του διευθυντή Μάκη Πουνέντη για τρεις από τους καλλιτέχνες της, αλλά και... τον πονοκέφαλό του για την «αυλή» ενός ακόμα τραγουδιστή!

Ο Μάκης δεν έκρυψε την δυσφορία του και μέσω του Twitter του έκανε την αποκάλυψη: «έχω μια τρελή μέρα! Ραντεβού με 3 καλλιτέχνες - ψώνια! Να δω πως θα αντέξω τους παραλογισμούς τους», έγραψε ως απάντηση στον Γιώργο Τσαλίκη.

Πού κόλλαγε αυτό; Πουθενά! Ο τραγουδιστής έγραψε στο Twitter ότι είχε μια όμορφη μέρα και ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής βρήκε αφορμή να... ξεσπάσει!

Λίγο αργότερα δε, ο Μάκης Πουνέντης μας έβαλε και ένα κουίζ. «Έχω πρόβλημα. Αυλή μεγάλου καλλιτέχνη της Heaven φέρεται άσχημα στους συνεργάτες μου... Δεν έχω χειρότερο!», έγραψε.

Ποιός είναι άραγε αυτός με την αυλή; Ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Κουρκούλης ή ο Αντώνης Βαρδής; Γιατί αυτά είναι τα «μεγάλα ονόματα» της Heaven.

Όσο για τα τρία ψώνια; Άγνωστο παραμένει αν είναι από τα πρωτοκλασάτα ή τα μικρότερου βεληνεκούς ονόματα.

Κώστας Καραφώτης, Νίκος Γκάνος, Νικηφόρος, Σάκης Αρσενίου, Mattyas, Στάθης Ραφτόπουλος και Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι επίσης στο δυναμικό της Heaven. Εκτός κι αν στους εν λόγω τρεις υπάρχει και γυναικείο όνομα, οπότε η λίστα μεγαλώνει...