Ίδιος ο μπαμπάς του είναι -στυλιστικά- ο Ανδρέας, γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, τον οποίο ο φακός του Hello! εντόπισε σε μια βόλτα με την μαμά και την νταντά στην Κηφισιά, όπου μένουν.


Πρόκειται για σπάνιο φωτογραφικό «ντοκουμέντο», αφού ο Νίκος και η Αννίτα δε επιθυμούν να εκτίθεται το παιδί τους στην δημοσιότητα. Έτσι και αλλιώς, όπως έχουμε καταλάβει, ούτε οι ίδιοι είναι από τα ζευγάρια που θέλουν τα ��ώτα πάνω τους.


Πάντως ο Ανδρέας, αν και μικρός φαίνεται να έχει υιοθετήσει το casual look των γονιών του, τους οποίους ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει με «επίσημο» ένδυμα. Η Αννίτα ακόμα και στην εκπομπή της βγαίνει «χύμα», ενώ απλός και κατά βάση αθλητικός εμφανίζεται στις εξόδους του και ο Νίκος.


Ο τριών ετών πλέον Ανδρέας δεν άφησε ούτε για ένα λεπτό το χέρι της μητέρας του, όπως συνηθίζει στις καθημερινές τους εξορμήσεις.


Η Αννίτα με τον Ανδρέα, συνήθως και ο Νίκος, απολαμβάνουν κάθε μέρα ένα περίπατο στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, για να ξεκινήσει καλά η μέρα τους! Η βόλτα περιλαμβάνει πάντα μια στάση στην παιδική χαρά.


Δείτε τον μικρό Ανδρέα στο βίντεο που ακολουθεί…