«Ο έρωτας δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει»… Με αυτά τα λόγια απαντά η Ελεονώρα Μελέτη στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να ξαναερωτευτεί.

Με αφορμή την αισθησιακή ρούμπα που χόρεψε στο περασμένο live της Κυριακής, η παρουσιάστρια του Star δήλωσε στην «Real Life»: «η ρούμπα είναι πολύ ερωτικός χορός, και εννοείται ότι θα ήθελα να τη χορεύω με το σύντροφο μου. Εδώ τη χόρεψα με έναν άγνωστο…».

Οι πρόβες είναι καθημερινές και απαιτητικές «δίνω μάχη με το χρόνο για να είμαι συνεπής. Είμαι αρκετά κουρασμένη, νυστάζω και σε λίγες ώρες πρέπει να ξυπνήσω για να πάω στην εκπομπή μου».
Ωστόσο, το άγχος και τις.. μελανιές, δε μπορεί να τα αποβάλλει σε κάθε live: «Θέλω κάθε εβδομάδα να κάνω το καλύτερο» λέει η 32χρονη παρουσιάστρια, που αποκαλύπτει ότι έρθει με πολλά άτομα κοντά από το talent show: «την Αγγελική Ηλιάδη, τη Ναταλία Δραγούμη, και τον Γιώργο Χρανιώτη, που δυστυχώς έφυγε και στεναχωρήθηκα».

Όπως δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ», το καθημερινό της πρόγραμμα έχει ως εξής: κάθε μέρα μετά την «Πρωινή Μελέτη», δίνει ραντεβού με τον Ηλία Λαδά είτε σε μια σχολή χορού στο Μαρούσι, είτε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον Άγιο Δημήτριο. Η πρόβα τους, διαρκεί κατά μέσο όρο τρεις ώρες τη μέρα. Αμέσως μετά επιστρέφει στο Star για την καθιερωμένη σύσκεψη με τους συνεργάτες της, ενώ αν χρειαστεί επαναλαμβάνουν τις πρόβες τους και το απόγευμα.

Ο Ηλίας Λαδάς πάντως, εκτός από χορευτής της είναι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αλλά και… κριτής της: «Το ατού της Ελεονώρας είναι η προσωπικότητα, η επιμονή και ο ενθουσιασμός της» λέει ο γοητευτικός χορογράφος που μέχρι στιγμής δεν της έχει ανακαλύψει κάποιο μειονέκτημα.