Την πιο ευχάριστη περίοδο του διανύει Κρατερός Κατσούλης, καθώς με την Κατερίνα Καραβάτου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Πως όμως γνωρίστηκαν οι δυο τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο να κάνουν οικογένεια;

«Δεν είδα την Κατερίνα και είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”. To ένα, έφερε το άλλο και δημιουργήθηκε μια πολύ υγιής σχέση». Μέχρι τότε ήταν εργένης και όπως λέει στο περιοδικό «Down Town», περνούσε υπέροχα. Ωστόσο η γνωριμία του με την παρουσιάστρια «ήρθε ν΄αναστατώσει τη ζωή μου προς το καλύτερο και να με χαροποιήσει ακόμα περισσότερο Δεν ήταν σανίδα σωτηρίας».

Με το που την συνάντησε, κατάλαβε σχεδόν αμέσως ότι οι δυο τους θα πάνε πολύ μακριά. Ωστόσο, πριν από 10 χρόνια δεν είναι και τόσο σίγουρος αν θα μπορούσε να το αναγνωρίσει αυτό: «έχω ζήσει αγάπες και έρωτες. Για να καταλάβεις τόσο γρήγορα το πού θα σε πάει η σχέση με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχεις και μια σχετική εμπειρία στη ζωή. Να έχεις σκεφτεί κάποια πράγματα».
Στη ζωή του δεν υπήρξε ποτέ του «δίπορτου», ωστόσο έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για την μονογαμία: «είναι μια κοινωνική σύμβαση ενήλικης δέσμευσης, στην οποία και οι δυο πλευρές λένε “μακάρι να τα καταφέρουμε”. Προσπαθούμε ν΄ανακαλύψουμε πως θα είμαστε ευτυχείς και σεξουαλικά και συναισθηματικά μέσα στη σχέση».

Πως θα αντιδρούσε όμως αν η σύντροφος του ερχόταν και του έλεγε ότι τον απάτησε; «Αν απιστήσει η γυναίκα μου, δεν θέλω να το ξέρω. Δε έχω κανένα λόγο να το μάθω. Δεν αποτελεί καμία ένδειξη αγάπης αυτή η ειλικρινής παραδοχή».

Θα χώριζε; «Όχι. Πριν προχωρήσεις σε μια δέσμευση με έναν άνθρωπο, έχετε συνεννοηθεί. Κάτι έχεις δει σε εκείνον. Συνεπώς στη στραβή του, στη δύσκολη στιγμή του, στο ατόπημα του, δεν μπορείς να του γυρίσεις την πλάτη. Θα πρέπει να αναρωτηθείς και εσύ τι έγινε, που ήσουν».

Ημερομηνία γάμου με την Κατερίνα δεν έχουν ορίσει ακόμα μιας και η εγκυμοσύνη άλλαξε όλα τα σχέδια τους. Ωστόσο παραδέχεται ότι παρόλο που ανέκαθεν ήθελε μια μεγάλη οικογένεια, «δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος».

Πλέον , περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, ενώ ζει καθημερινές στιγμές ευτυχίας «όταν μου χαμογελάει η Κατερίνα».

Δείτε στο βίντεο μια παλαιότερη εμφάνιση του ηθοποιού όπου τραγουδά live στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου...