Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς τη Δευτέρα που μας πέρασε χρειάστηκε να περάσει το κατώφλι του νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, είχε εδώ και καιρό συμπτώματα όπως: έντονο βήχα, βαρυστομαχιά και έντονες καούρες. Δεν έδωσε ωστόσο την σημασία που έπρεπε καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν ιδιαίτερα αυξημένες. Τελικά, τα συμπτώματα έγιναν ακόμα πιο έντονα, με ��ποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να μην γλυτώσει το χειρουργείο.

Σύμφωνα με την «Espresso», οι γιατροί του συνέστησαν να υποβληθεί αμέσως σε επέμβαση. Τέλος καλό όλα καλά όμως για τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς όλα πήγαν όπως έπρεπε και η περιπέτεια της υγείας του ξεπεράστηκε.

Χθες το πρωί ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από τη κλινική όπου νοσηλεύτηκε για δυο μέρες, ενώ οι γιατροί τον συμβούλεψαν να ξεκουραστεί αλλά και να τρέφεται σωστά τις πρώτες μέρες.Σήμερα μάλιστα, αναμένεται να εμφανιστεί κανονικά στην θεατρική παράσταση «Ένα βότσαλο στη λίμνη», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Καλό είναι όμως, να κάνει και κανένα ευχέλαιο, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της ��ολύ επιτυχημένης σειράς «50-50», αφού ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο τρίτος κατά σειρά –μετά τον Σάκη Μπουλά και την Άβα Γαλανοπούλου-, που περνά το κατώφλι του νοσοκομείου!

Εμείς να ευχηθούμε «περαστικά»…

Δείτε ένα απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά "50-50"...