Λίγο τα περιττά κιλά της Κirstie Alley, λίγο ο τραυματισμός στο γόνατο, αυτό ήταν! Ο χορευτής της διάσημης ηθοποιού δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στο live του ξένου «Dancing With the Stars».

«Ένας από τους μηρούς μου υποχώρησε… Συμβαίνει όταν τεντωθεί ένας μυς… δεν έχει να κάνει με εκείνη», δήλωσε λίγο αργότερα ο χορευτής που αποδείχτηκε πολύ… gentleman! Mέχρι και συγγνώμη ζήτησε ο άνθρωπος.

Όπως και να΄χει, την στιγμή αυτή την είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές και ήταν ομολογουμένως άτυχη μιας και η Kirstie Alley, χόρεψε πολύ καλά στο προηγούμενο show.

Ωστόσο, τους θεατές του show αντάμειψε με την παρουσία της μια άλλη διαγωνιζόμενη, η Petra Nemcova. Το super model από την Τσεχία έκλεψε την παράσταση και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, χορεύοντας ένα εκπληκτικό βάλς.

Όπως δήλωσε αργότερα η ίδια, το τραγούδι το οποίο χόρεψε τη συγκινεί πολύ αφού το άκουσε την πρώτη φορά που επέστρεψε στην Ταϋλάνδη, εκεί που έχασε τη ζωή του από το τσουνάμι ο αρραβωνιαστικός της, το 2004 και η ίδια είχε τραυματιστεί.

«Όποιες δυσκολίες κι αν περνάμε, πάντα μπορούμε να σηκωθούμε και πάλι όπως έλεγε το τραγούδι…», δήλωσε η ίδια λίγο μετά το καταπληκτικό της χορό.

Δείτε το σχετικό βίντεο...