Παράπονα φαίνεται να έχει η παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου Έμιλυ αφού στο Τζάιβ ο ηθοποιός τα θαλάσσωσε. Το συγκεκριμένο χορευτικό απαιτούσε πολλά μικρά πηδηματάκια, τα οποία όμως ο ηθοποιός δεν είχε όρεξη να κάνει.

Ποιος είδε τη χορεύτρια Έμιλυ και δεν τη φοβήθηκε «Δεν πηδάς Αργύρη μου, δεν πηδάς» είπε με στόμφο και συνέχισε «Κάνεις πως πηδάς αλλά στην πραγματικότητα δεν πηδάς».

Ο Αργύρης Αγγελου της ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας της πως πηδάει όπου θέλει. Η παρτενερ του ήταν τόσο αυστηρή που τον έβαλε να κάνει απανωτές πρόβες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο νοσοκομείο κόντεψε να τον στείλει τον άνθρωπο αφού λέξη δεν μπορούσε να σταυρώσει από το λαχάνιασμα «Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου κόβεται έτσι η αναπνοή» παραδέχτηκε.

Παρόλα αυτά ο ηθοποιός δεν έχασε τη διάθεση του για χιούμορ έτσι σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου είπε να ντυθεί ίδιος με το σκηνικό της. Με δυσκολία δηλαδή καταφέραμε να τον ξεχωρίσουμε από τον καναπέ! Άσπρο-ροζ το σκηνικό, άσπρο παντελόνι και ροζ μπλούζα φόραγε και ο Αργύρης Αγγέλου.