Έξω από τα ρούχα της την έβγαλε την Ελένη ο Ανάδρομος! Ποιος Ανάδρομoς; Ο Ερμής φυσικά, που φέρνει ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και τα τοιαύτα! Απόδειξη της επίδρασης των άστρων; αυτό που συνέβη σήμερα στον «Καφέ με την Ελένη»!

Τα είδε όλα η παρουσιάστρια αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, από μια παρανόηση, έβγαλαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τη σύζυγο του Ιωάννα Μαρτζούκου, νέους γονείς! Μέχρι και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής επιστράτευσε η Ελένη για να διορθώσει το λάθος. Έτσι λοιπόν λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό της, η Ελένη είπε:

«Πριν κλείσουμε, ήρθαν τα νέα. Ο ανάδρομος δεν ξέρω τι κάνει στις άλλες εκπομπές, εδώ, έτσι μας πάει!! Η κυρία αρχισυντάκτρια, να μεταφέρει την τελευταία είδηση».

Τι να κάνει και η αρχισυντάκτρια που είχε σκάσει στα γέλια από την παρεξήγηση; Άρχισε να λέει γελώντας:

«Έχουμε κάνει ένα λάθος, ζητάμε συγγνώμη από το ζεύγος Κωνσταντίνου Καζάκου και Ιωάννας Μαρτζούκου. Εχθές όταν τους κάναμε τη συνέντευξη, προφανώς επειδή ο χρόνος ήταν λίγο γρήγορος, η Ιωάννα μας μίλησε για μια κόρη 11 μηνών.Εννοούσε 11 χρονών και μιλούσε για την Τζένη, την κόρη που έχει ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Τάνια Τρύπη. Και πήρε ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον Χρήστο Βαρθαλίτη (τον ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το θέμα) και του λέει “Χρήστο μου, μου μιλάνε για την κόρη μου την καινούργια”», μιας και όλοι κατάλαβαν πως η Ιωάννα Μαρτζούκου έκανε το πρώτο της παιδί!

Όπως είναι φυσικό, είχαν πέσει όλοι στους καναπέδες από τα γέλια, το ίδιο και η Ελένη που αποποιήθηκε της ευθύνης: «Δείτε τους. Δείτε τους! Δεν φταίω εγώ! Τους βλέπετε; δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Ο ρεπόρτερ που παίρνει τη συνέντευξη, η αρχισυντάκτρια που ακούει, ο μοντέρ που ακούει, και οι άνθρωποι που δίνουν τη συνέντευξη».

«Δεν υπάρχει δεύτερο παιδί. Τους παίρνουν για τα “συγχαρητήρια” ξεκαθάρισε σκασμένη στα χάχανα η παρουσιάστρια, που τα «έριξε» ΟΛΑ στον Ανάδρομο: «Εδώ μας έχει κάτσει ο Ανάδρομος! Θα μας κυνηγάει όλος ο κόσμος! Παίρνω τον ανάδρομο μου, τον έχω πάρει όλο μόνη μου, και φεύγω! Γεια σας!» είπε και το έκανε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πραγματικά έχει πολύ γέλιο!...