Λιτός φάκελος με ασημί λεπτομέρειες στo εσωτερικό, στο οποίο κυριαρχούν τα αρχικά του Νίκου Βουρλιώτη και της αγαπημένης του Ολγας Καρπαθάκη, συνθέτουν το σκηνικό του γάμου του που ήδη έχει αρχίσει να στήνεται. Στις 2 Μαΐου στις 20:30 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, ο Νίκος Βουρλιώτης και η σύντροφός του Όλγα Καρπαθάκη θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Οι προετοιμασίες του γάμου βρίσκονται στην τελική ευθεία. Τα προσκλητήρια που σας παρουσιάζουμε ��χουν ήδη σταλεί. «Είναι σχεδόν όλα έτοιμα. Είμαστε πάρα μα πάρα πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Νίκος Βουρλιώτης στην κάμερα του Star, ενώ η αγαπημένη του ανέφερε πως ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί ζουν ήδη σαν παντρεμένοι.

Η Όλγα Καρπαθάκη, η οποία είναι νηπιαγωγός, την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει την πρώτη της πρόβα για το νυφικό μακιγιάζ με τον Φρέντυ Καλομπράτσο, ενώ δεν αποκλείεται ο Τρύφωνας Σαμαράς να αφήσει για λίγο τις πρόβες του Dancing και να επιμεληθεί το χτένισμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό της θα είναι στενό με ουρά και η καλλίγραμμη νύφη αναμένεται να εντυπωσιάσει τους 400 καλεσμένους τους, ενώ όπως έχουν εκμυστηρευτεί σε φίλους τους και οι δύο δεν θέλουν να προκαλέσουν με εκκεντρικότητες. Ο Νίκος Βουρλιώτης πάντως προτείνει και προτρέπει: «Οσοι δεν έχετε παντρευτεί, να πάτε να παντρευτείτε. Να παντρευτούμε παιδιά να ησυχάσουμε! »

Δείτε το βίντεο με τα προσκλητήρια του γάμου του ζευγαριού, αλλά και τις ευχές που τους δίνουν η Κατερίνα Στικούδη και η Ελισάβετ Σπανού.